Så tjänar du pengar på internet

Det är superenkelt att tjäna pengar på internet om du lägger tid och energi på att lyckas. Inkomsterna kommer sällan ifrån noll till en miljon på en dag utan de brukar gå ifrån några kronor per dag och sedan öka dag för dag så länge du lägger tid på det och förhoppningsvis kan det stiga till hundra-tusentals-kronor per dag.

Affiliated.se som denna hemsidan heter är en guide till affiliate nätverk och det är just dessa som kan bli din stora passiva inkomstkälla.

Affiliate nätverk erbjuder dig som publicist även kallad hemsideägare annonser där du tjänar pengar på när någon klickar på din annons, köper något efter att ha gått via din annons eller blir medlem på något efter att ha gått via din annons.

För att du ska kunna lägga upp annonser och få pengar kräver det både att du har en hemsida och även trafik, för att du ska kunna tjäna pengar på din hemsida.

Att bygga en hemsida kan både vara enkelt och svårt beroende på vilken hemsida du ska bygga. Du kan bygga en enkel hemsida med en hemsidebyggare eller en mer avancerad genom att koda en egen hemsida. Läs mer om detta på vår guide: Så bygger du en egen hemsida.