Chat with us, powered by LiveChat
08-10 10 01 get@affiliated.se

Mätbart & kostnadseffektivt

Digital Marknadsföring

Öka er försäljning och väx er verksamhet med hjälp av digitala kanaler

Konsulter inom Digital Marknadsföring

Låt oss bli din “go to guy” för allt inom digital marknadsföring.  Genom åren har vi samlat på oss värdefull erfarenhet från välkända byråer, i nyckeroller på branschledande bolag och överlag inom det digitala. Detta har låtit oss ta fram ett unikt koncept där vi gör en djupgående analys av ert bolag, era målsättningar och baserat på analysen agera & leverera.

Vårt mål är enkelt: skapa värde åt företag genom digital marknadsföring. Vi har lång erfarenhet och hög kompetens inom det mesta som har att göra med Digital Marknadsföring. Våra expertisområden är Digital Strategi, Sökmotoroptimering (SEO), Sökmotormarknadsföring (SEM/PPC), Sociala Medier Marknadsföring (SMM), Innehållsmarknadsföring, Varumärkesutveckling, Grafisk Design samt Webbdesign & Webbutveckling. 

Vi hjälper er att bli hittade av rätt målgrupper med smarta, genomtänkta och beprövade marknadsföringsmetoder. Ta kontakt med oss idag för att påbörja dialogen och starta er resa mot mer framgångsrik digital marknadsföring.

Inte din vanliga marknadsföringsbyrå

Det finns inget “one size fits all” inom marknadsföring, därför tar vi alltid fram skräddarsydda affärsupplägg baserat på era behov.

Våra erfarna projektledare & specialister har hjälpt hundratals bolag genom åren att skapa lönsam marknadsföringskampanjer. Vi har även utvecklat varumärken & affärsmodeller, digitaliserat organisationer och mycket annat som ger oss ett säreget perspektiv på hur man konkurrerar på dagens marknad.

Tveka inte höra av dig för att veta mer om hur vi kan hjälpa just ditt företag! 

Våra tjänster

Vi är din externa marknadsföringspartner som hjälper ditt företag växa med hjälp av digital marknadsföring.

Digital Strategi

Vi identifierar flaskhalsar och sätter upp handlingsbara mediaplaner baserat på er budget, behov och situation.

Google Ads (SEM)

Våra specialister hjälper dig sätta upp, hantera och optimera annonser på Google efter konstens regler. Vi är Google Partner.

Innehållsproduktion

Vi är ett glatt gäng journalister, copywriters, designers, fotografer och videografer som älskar att skapa engagerande innehåll.

Sociala Medier (SMM)

Nå ut till fler kunder och sälj mer genom att annonsera i sociala medier som t.ex. Facebook, Instagram, Snapchat & TikTok.

Sökmotoroptimering (SEO)

Vi hjälper ditt företag driva relevant och säljande trafik via sökmotorer. Vi hjälper till med off page, on page och teknisk SEO. 

Webbdesign & Webbutveckling

Vi kombinerar design & funktionalitet! Vi skapar snygga och konverterande hemsidor som driver fler leads & ökar er försäljning.

Så säger våra kunder

Teamet på Affiliated har hjälpt vårt familjeföretag i över 5 år och vi har sedan dess vuxit från 3 MSEK till över 25 MSEK i omsättning. Affiliated har haft en kritisk roll till vår ökade försäljning med hjälp av bl.a. SEO & annonsering på Google. Vi ser fram emot många framgångsrika år för oss båda framöver.

Bobby Baktash
VD, Stockholm Mattor & Golv AB

Utvalda referenser

Års erfarenhet

Genomsnittlig ROI

Nöjda kunder

Kundbetyg på Google

Kontakta oss för offert

Tveka inte boka in ett möte med en av våra projektledare så kan vi berätta mer om hur det fungerar och hur våra upplägg ser ut. Maila oss på get@affiliated.se, ring 08-10 10 01 eller fyll i vårt formulär vårt formulär nedan.

6 + 15 =