Chat with us, powered by LiveChat
08-10 10 01 get@affiliated.se

Analys, Budget & Projektplanering

Digital Strategi 

Låt oss analysera ert bolags digitala närvaro och ta fram en kvalificerad projektplan med budget

Från analys till utförande

När man ska påbörja arbetet med sin digitala närvaro eller ta ett nytt tag kring ens befintliga närvaro är det viktigt att börja med en analys där man definierar sin målsättning, positionering och kommunikation, inventerar sina interna och externa resurser samt har resonerat kring att prioritera rätt insatser vid rätt tidpunkt.

Vårt mål är enkelt: skapa värde åt företag genom digital marknadsföring. Vi har lång erfarenhet och hög kompetens inom digital marknadsföring med specialistkompetens inom digital strategi, Sökmotoroptimering (SEO), Sökmotormarknadsföring (SEM/PPC), Sociala medier-marknadsföring, Innehållsmarknadsföring, Varumärkesutveckling, Grafisk Design & Webbutveckling. Detta ger oss ett unikt perspektivt och möjliggör för oss att ta ett helhetsgrepp över alla delar i er digitala säljprocess. 

Digital strategi kopplad till era affärsmål

Alla företag oavsett vart man befinner sig i sin tillväxtresa har flera olika steg man behöver ta sig igenom. Våra erfarna konsulter har erfarenhet av att driva marknadsföringskampanjer åt alltifrån nystartade bolag till bolag som omsätter miljarder på årlig basis.

Med vår långa och breda erfarenhet att handskas med bolag i olika mognadsgrad kan vi enkelt identifiera vart ni befinner er i er resa och har kompetens att hjälpa er ta er marknadsföring till nästa nivå. 

Tveka inte kontakta oss om ni vill ha hjälp med er digitala strategi!

 

Våra tjänster

Vi är din externa marknadsföringspartner som hjälper ditt företag växa med hjälp av digital marknadsföring.

Digital Strategi

Vi identifierar flaskhalsar och sätter upp handlingsbara mediaplaner baserat på er budget, behov och situation.

Google Ads (SEM)

Våra specialister hjälper dig sätta upp, hantera och optimera annonser på Google efter konstens regler. Vi är Google Partner.

Innehållsproduktion

Vi är ett glatt gäng journalister, copywriters, designers, fotografer och videografer som älskar att skapa engagerande innehåll.

Sociala Medier (SMM)

Nå ut till fler kunder och sälj mer genom att annonsera i sociala medier som t.ex. Facebook, Instagram, Snapchat & TikTok.

Sökmotoroptimering (SEO)

Vi hjälper ditt företag driva relevant och säljande trafik via sökmotorer. Vi hjälper till med off page, on page och teknisk SEO. 

Webbdesign & Webbutveckling

Vi kombinerar design & funktionalitet! Vi skapar snygga och konverterande hemsidor som driver fler leads & ökar er försäljning.

Så säger våra kunder

Teamet på Affiliated har hjälpt vårt familjeföretag i över 5 år och vi har sedan dess vuxit från 3 MSEK till över 25 MSEK i omsättning. Affiliated har haft en kritisk roll till vår ökade försäljning med hjälp av bl.a. SEO & annonsering på Google. Vi ser fram emot många framgångsrika år för oss båda framöver.

Bobby Baktash
VD, Stockholm Mattor & Golv AB

Utvalda referenser

Års erfarenhet

Genomsnittlig ROI

Nöjda kunder

Kundbetyg på Google

Kontakta oss för offert

Tveka inte boka in ett möte med en av våra projektledare så kan vi berätta mer om hur det fungerar och hur våra upplägg ser ut. Maila oss på get@affiliated.se, ring 08-10 10 01 eller fyll i vårt formulär vårt formulär nedan.

6 + 9 =