Chat with us, powered by LiveChat
08-10 10 01 get@affiliated.se

Relevant & träffsäker annonsering

Sociala Medier Marknadsföring [SMM]

Öka er försäljning via sociala medier såsom Facebook, Instagram, Snapchat & TikTok

Experter inom Sociala Medier

Era kunder spenderar mer och mer tid på sociala medier varje dag. Vilken kanal som passar er målgrupp bäst beror på ert erbjudande, demografi och mycket annat. För att hitta lönsamhet i annonsering på sociala medier gäller att sätta upp relevant kampanjstruktur med ett bra erbjudande gentemot rätt målgrupp. 

Samtidigt ändras förutsättningarna för att annonsera på sociala medier varje dag. Det kommer ständigt nya kanaler, nya annonsformat, nya förutsättningar och ökad konkurrens vilket innebär att man behöver hålla sig ständigt uppdaterad för att maximera sin avkastning.

Precis som med alla våra andra affärsområden är sociala medier en del av vår DNA. Vi håller ständigt koll på vilka målgrupper som använder vilka kanaler, hur man når ut till era kunder med bästa effekt och vilka tekniska förutsättningar som krävs för att maximera avkastning från annonsering på sociala medier. Gå inte miste om att nå era kunder där de spenderar större delen av sin fritid. Boka ett möte eller kontakta oss redan idag för att veta mer om hur vi kan hjälpa er nå ut med ert erbjudande mot relevanta målgrupper. 

Inte din vanliga Socialbyrå

Vi inleder alltid våra samarbeten med en målgruppsanalys där vi tillsammans med er går igenom de produkter eller tjänster som ni vill lyfta fram för att kunna identifiera era kundernas pain points, era unika selling points och vilka möjligheter som finns för att därefter prioritera rätt målgrupper och segmentering baserat på era affärsmål. 

Förutom vår datadrivan approach hjälper vi även till att skapa kreativt innehåll och säljande annonser som inspirerar och konverterar användare till betalande kunder. 

Tveka inte att kontakta oss om ni vill veta mer om hur vi kan hjälpa er generera fler leads & öka er försäljning via sociala medier.

Våra tjänster

Vi är din externa marknadsföringspartner som hjälper ditt företag växa med hjälp av digital marknadsföring.

Digital Strategi

Vi identifierar flaskhalsar och sätter upp handlingsbara mediaplaner baserat på er budget, behov och situation.

Google Ads (SEM)

Våra specialister hjälper dig sätta upp, hantera och optimera annonser på Google efter konstens regler. Vi är Google Partner.

Innehållsproduktion

Vi är ett glatt gäng journalister, copywriters, designers, fotografer och videografer som älskar att skapa engagerande innehåll.

Sociala Medier (SMM)

Nå ut till fler kunder och sälj mer genom att annonsera i sociala medier som t.ex. Facebook, Instagram, Snapchat & TikTok.

Sökmotoroptimering (SEO)

Vi hjälper ditt företag driva relevant och säljande trafik via sökmotorer. Vi hjälper till med off page, on page och teknisk SEO. 

Webbdesign & Webbutveckling

Vi kombinerar design & funktionalitet! Vi skapar snygga och konverterande hemsidor som driver fler leads & ökar er försäljning.

Så säger våra kunder

Teamet på Affiliated har hjälpt vårt familjeföretag i över 5 år och vi har sedan dess vuxit från 3 MSEK till över 25 MSEK i omsättning. Affiliated har haft en kritisk roll till vår ökade försäljning med hjälp av bl.a. SEO & annonsering på Google. Vi ser fram emot många framgångsrika år för oss båda framöver.

Bobby Baktash
VD, Stockholm Mattor & Golv AB

Utvalda referenser

Års erfarenhet

Genomsnittlig ROI

Nöjda kunder

Kundbetyg på Google

Kontakta oss för offert

Tveka inte boka in ett möte med en av våra projektledare så kan vi berätta mer om hur det fungerar och hur våra upplägg ser ut. Maila oss på get@affiliated.se, ring 08-10 10 01 eller fyll i vårt formulär vårt formulär nedan.

13 + 5 =