Chat with us, powered by LiveChat
08-10 10 01 get@affiliated.se

Effektiv & mätbar marknadsföring

Annonsering på Google [SEM]

Sälj mer genom att bli hittad när dina kunder söker efter dina produkter eller tjänster

Erfarna konsulter inom SEM

Att annonsera på Google kan tyckas vara enkelt men för att skapa lönsamma kampanjer och få ut maximalt av era investeringar krävs en djup kunskap om hur Googles system och algoritmer fungerar. Våra mest erfarna konsulter har jobbat med Googles produkter i över 8 års tid och följt utvecklingen av hur de förändrats genom åren. Och tro oss, det ändras mycket och ofta.

Med Affiliated som er dedikerade SEM-partner kan ni känna er trygga med att ni annonserar på relevanta fraser med säljande annonser som ständigt analyseras och optimeras med en datadriven approach för att ni ska få ut maximalt av vårt samarbete. Vi sätter upp inte bara upp annonser och låter dem rulla utan vi implementerar automatiserade script och externa AI-system som effektiviserar vårt sätt att arbete och frigör mer tid till att ta fokusera på rätt åtgärder vid rätt tidpunkt. Dessutom erbjuder vi ett komplett utbud med UI/UX-design, innehållsproduktion & webbutveckling vilket möjliggör för oss att täppa till alla de flaskhalsar som kan uppstå på er webbplats och växa tillsammans med er både kortsiktigt & långsiktigt.

Inte din vanliga SEM-byrå

Den främsta fördelen med att arbeta med oss är att vi tar ett helhetsgrepp över samtliga delar som påverkar annonsering på Google. För det räcker inte att stirra sig blint på sökord och annonstexter utan man behöver se över hela kundresan och identifiera sökområden som matchar annonseringens målsättningar med användarens sökintention.

Vi har lång erfarenhet från digitala strategier, webbdesign och skapa säljande kundresor. Detta ger oss en unik approach till hur vi arbetar med våra kunder och vidareutvecklar er annonsering på Google.

Tveka inte att kontakta oss om du vill anlita en SEM-byrå som bryr sig om din affär och vill växa tillsammans med ditt bolag!

Våra tjänster

Vi är din externa marknadsföringspartner som hjälper ditt företag växa med hjälp av digital marknadsföring.

Digital Strategi

Vi identifierar flaskhalsar och sätter upp handlingsbara mediaplaner baserat på er budget, behov och situation.

Google Ads (SEM)

Våra specialister hjälper dig sätta upp, hantera och optimera annonser på Google efter konstens regler. Vi är Google Partner.

Innehållsproduktion

Vi är ett glatt gäng journalister, copywriters, designers, fotografer och videografer som älskar att skapa engagerande innehåll.

Sociala Medier (SMM)

Nå ut till fler kunder och sälj mer genom att annonsera i sociala medier som t.ex. Facebook, Instagram, Snapchat & TikTok.

Sökmotoroptimering (SEO)

Vi hjälper ditt företag driva relevant och säljande trafik via sökmotorer. Vi hjälper till med off page, on page och teknisk SEO. 

Webbdesign & Webbutveckling

Vi kombinerar design & funktionalitet! Vi skapar snygga och konverterande hemsidor som driver fler leads & ökar er försäljning.

Så säger våra kunder

Teamet på Affiliated har hjälpt vårt familjeföretag i över 5 år och vi har sedan dess vuxit från 3 MSEK till över 25 MSEK i omsättning. Affiliated har haft en kritisk roll till vår ökade försäljning med hjälp av bl.a. SEO & annonsering på Google. Vi ser fram emot många framgångsrika år för oss båda framöver.

Bobby Baktash
VD, Stockholm Mattor & Golv AB

Utvalda referenser

Års erfarenhet

Genomsnittlig ROI

Nöjda kunder

Kundbetyg på Google

Kontakta oss för offert

Tveka inte boka in ett möte med en av våra projektledare så kan vi berätta mer om hur det fungerar och hur våra upplägg ser ut. Maila oss på get@affiliated.se, ring 08-10 10 01 eller fyll i vårt formulär vårt formulär nedan.

13 + 8 =