Mätbar & effektiv

Annonsering på Facebook & Instagram

Sälj mer genom att annonsera på Facebook & Instagram

Smart & mätbar annonsering i Sociala medier

Annonsering på Sociala medier som Facebook & Instagram är det effektivt sätt att exponera ert erbjudande mot träffsäkra målgrupper. Detta beror på att Meta (Facebook & Instagram) sitter på otroliga mängder användardata som gör att man kan skapa relevanta annonser mot relevanta målgrupper. Den största skillnaden gentemot traditionell displayannonsering är att de har väldigt träffsäker användardata som t.ex. ålder, kön, geografisk position, intressen och mycket mer.

Vi hjälper till med alltifrån strategi till produktion av annonser samt uppsättning av kampanjer. Du kan t.ex. välja att annonsera lokalt i ditt närområde, i utvalda områden, mot vissa kön eller åldergrupper och personer som visar intresse för relevanta ämnen. Dessutom kan du genom retargeting repetera ditt budskap gentemot användare som tidigare har besökt er webbplats och för att göra det ännu mer effektivt går det även att sortera ut personer som t.ex. genomfört ett köp, laddat ner ett whitepaper eller som redan valt att kontakta er.

Kontakta oss gärna om ni vill veta mer om annonsering på Facebook & Instagram så hjälper vi er vidare och tar fram en offert.

Kontakta oss idag så berättar vi mer!

Markus Lundh
Partner & Meta Specialist

+46 701 43 68 38
markus@affiliated.se

Vill du hellre bli uppringd?

Utvalda referenser

Kontakta oss vid frågor eller för att begära offert

Har du en fråga kring våra tjänster, hur vi arbetar eller vill du ha en offert på ett samarbete? Du når oss enkelt genom att maila till get@affiliated.se, ring oss på +46 704 55 14 48 eller fylla i kontaktformulär nedan så hör vi av oss för att boka in en digitalt möte.

4 + 2 =