Marknadsföring         Webb & Appar         Digitalisering          Automatisering         Konsultuthyrning         Om oss             Kontakta oss

Vi är digitala tillväxtkonsulter

Analys, Utveckling & Tillväxt 

Framtidssäkra er verksamhet & bli mer konkurrenskraftigare genom att digitalisera er verksamhet och optimera era investeringar i digital marknadsföring

Vi älskar nära samarbeten

Affiliated Digitalbyrå hjälper företag att digitaliseras och maximera deras avkastning i digitala kanaler genom att sätta identifiera och implementera rätt strategier baserat på ert nuläge och era behov.

Vi har kompetensen som krävs för att ditt företag ska kunna effektivisera er verksamhet, bli mer leveranssäkra och öka avkastningen på er digitala marknadsföring.

Vi är digitalbyrån som engagerar oss i din affär och alltid gör vårt yttersta för att leverera lönsam avkastning på dina investeringar i det digitala. Vår affär bygger på att komplettera, avlasta och underlätta för dig som företagare genom att bli er dedikerade partner i er digitala tillväxtresa.

Kontakta oss så berättar vi mer!

Oliwer Brewitz
Partner & Google Specialist

Tel: +46 704 55 14 48
Mail: oliwer@affiliated.se
Linkedin: Besök profil

Markus Lundh
Partner & Meta Specialist

Tel: +‭46 701 43 68 38‬
Mail: markus@affiliated.se
Linkedin: Besök profil

Vill du hellre bli uppringd?

Experter inom digital marknadsföring

Vi har kunskapen & erfarenhet som krävs för att göra ditt företag konkurrenskraftigt i en digitaliserad värld. Vi har gjort det vår affär att generera fler affärer till ditt företag via digitala kanaler. Outsourca kompetensen som krävs för att ta ditt bolag till nästa nivå och ge er själva försprånget som krävs för att vinna i en digital värld.

Är ert företag redo att starta upp eller gasa på i er tillväxtresa? Kontakta oss idag så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just ert företag!

Leadgenerering & försäljning via digitala kanaler

Vi är experter på digital försäljning och kan hjälpa er generera fler förfrågningar i form av leads, kalenderbokningar eller försäljning direkt via er hemsida eller e-handel. Vi bygger även egna webbplatser inom olika branscher som t.ex. bygg, städ, försäkring & finans samt el & energi där vi kan erbjuda förfrågningar och betalande kunder till ert företag från dag 1!

Låt oss ta ett helhetsgrepp kring er marknadsföring

När du anlitar Affiliated kan du känna dig trygg med att du anlitar ett bolag som du kan växa med. Vi har erfarenhet från några av landets ledande företag, marknadsföringsbyråer och varumärken. Detta innebär att vi lärt oss framgångsreceptet för hur man etablerar sig som ett starkt varumärke i det konkurrensutsatta medielandskapet. Vi har erfarenhet med alltifrån varumärkesutveckling & affärsutveckling till specialistroller inom SEO, Meta Ads & Programmatiska köp. 

Våra tjänster

Vi är din externa marknadsföringspartner som hjälper ditt företag växa med hjälp av digital marknadsföring.

Sökmotoroptimering (SEO)

Vi hjälper ditt företag driva relevant och säljande trafik via sökmotorer. Vi hjälper till med off page, on page och teknisk SEO.

Google Ads

Våra specialister hjälper dig sätta upp, hantera och optimera annonser på Google efter konstens regler. Vi är certifierad Google Partner.

Meta Ads

Våra annonsspecialister hjälper dig sätta upp, hantera och optimera annonser på Facebook & Instagram. Kontakta oss idag!

Webbutveckling

Vi kombinerar design & funktionalitet! Vi skapar snygga och konverterande hemsidor i Wordpress som ökar er digitala tillväxt.

Programmatisk annonsering

Vi hjälper ditt företag synas på populära webbplatser & tidsskrifter. Vi sätter upp strategier, skapar banners & sätter upp effektiva kampanjer.

Analys & Strategi

Låt oss bli er dedikerade mediapartner där vi analyserar er digitala närvaro och sätter upp en skräddarsydd strategi för ert bolag.

Frågor & Svar

Vad är en Digitalbyrå?

En digitalbyrå kan vara många olika saker. I vårt fall hade vi kunnat lova er och leverera tjänster inom en mängd fler tjänster än de vi väljer att skylta med men vi har valt att specialisera oss inom de tre områden vi har djupast kunskap inom, och som även har många synergier mellan varandra. Dock kan vi garantera att ni kommer kunna ta del av mycket mer tips, rådgivning och lösningar än det vi visar då vi har ett brett kontaktnät och kunskap i mer än det ni kan läsa om på vår webbplats.

Vilka tjänster erbjuder ni?

Vi är digitala experter med specialistkompetens inom sökmotorer och leadgenerering. Detta gör vi genom att bygga hemsidor, sökmotoroptimering och hantera annonskampanjer via Google Ads. Förutom bygga hemsidor åt våra kunder så skapar vi egna hemsidor som vi optimerar högt upp i sökresultatet och genererar leads åt våra samarbetspartners.

Vad kostar era tjänster?

Vi jobbar med skräddarsydda och flexibla lösningar för alla våra kunder. Vi har inga färdiga paket med tjänster du inte behöver utan vi utgår ifrån era unika förutsättningar och skapar offerter utifrån era önskemål.

Vi kan erbjuda både fasta priser, timpriser och löpande avtal beroende på vad som passar er bäst.

Varför ska jag välja er?

Som vi har nämnt tidigare jobbar vi med skräddarsydda upplägg som bygger ger dig rätt förutsättningar baserat på våra lång erfarenhet inom den digital sfären.

Vårt team har erfarenhet från snabbväxande e-handlare, startups, bygg, finans och mycket mer.

Förutom vår kunskap inom det digitala har vi erfarenhet av såväl bolags- och varumärkesbyggande vilket ger oss djupare förståelse för de utmaningar ni står inför och kunskap som är värdefull i strategiska beslut och prioriteringar.

Utvalda referenser

Kontakta oss vid frågor eller för att begära offert

Har du en fråga kring våra tjänster, hur vi arbetar eller vill du ha en offert på ett samarbete? Du når oss enkelt genom att maila till get@affiliated.se, ring oss på +46 704 55 14 48 eller fylla i kontaktformulär nedan så hör vi av oss för att boka in en digitalt möte.

4 + 1 =