Öka kännedom & repetera ert meddelande

Programmatisk annonsering 

Stärk ert varumärke genom att synas i förtroendeingivande kontexter & hos premiumpublicister

Annonsera mot relevanta målgrupper, kontexter & utvalda sajter

Programmatisk annonsering är det utmärkt sätt att stärka ert varumärke genom att synas i populära och väletablerade kanaler som bygger förtroende. Genom att synas på populära webbplatser, branschtidningar och kvällstidningar så kan ni repetera ert budskap mot relevanta målgrupper i en miljö där de känner sig bekväma vilket förhöjer känslan de får av ert egna varumärke.

Vi hjälper till med alltifrån strategi till produktion av banners & uppsättning av kampanjer. Du kan t.ex. välja att annonsera mot dina befintliga app- & webbplatsbesökare (retargeting), enbart synas på premiumplaceringar (Aftonbladet, Expressen, DN, DI m.fl.), synas i rätt kontext (baserat på sökord i artiklar) eller mot någon en skräddarsydd målgruppslista (baserat på ämne och/eller demografi).

Kontakta oss gärna om ni vill veta mer om programmatisk annonsering så hjälper vi er vidare och tar fram en offert.

Kontakta oss idag så berättar vi mer!

Oliwer Brewitz
Grundare & Projektledare

+46 704 55 14 48
oliwer@affiliated.se

Vårt erbjudande

Displayannonser

Marknadsför ditt företag med displayannonser i Google Display Network & på premiumsajter.

Videoannonser

Med videoannonser kan ni synas i samband med artiklar eller på t.ex. Youtube.

Native-annonser

Nå ut till rätt målgrupp i rätt context med sponsrade artiklar och nativeannonser.

Vill du hellre bli uppringd?

Så säger våra kunder

Affiliated har hjälpt vårt familjeföretag i över 5 år och vi har sedan dess vuxit från 3 MSEK till över 25 MSEK i omsättning. Affiliated har haft en kritisk roll till vår ökade försäljning med hjälp av bl.a. SEO & annonsering på Google där vi även fått mycket insikter kring sökbeteenden och kunnat utveckla vår affär utifrån kundernas behov. Vi ser fram emot många framgångsrika år för oss båda framöver.

Bobby Baktash
VD, Stockholm Mattor & Golv AB

Kontakta oss vid frågor eller för att begära offert

Har du en fråga kring våra tjänster, hur vi arbetar eller vill du ha en offert på ett samarbete? Du når oss enkelt genom att maila till get@affiliated.se, ring oss på +46 704 55 14 48 eller fylla i kontaktformulär nedan så hör vi av oss för att boka in en digitalt möte.

12 + 1 =