Ökad varumärkeskännedom

Programmatisk annonsering 

Sälj mer genom att stärka ert varumärkes synlighet hos relevanta publicister

Smart & mätbar displayannonsering

Programmatisk annonsering är det utmärkt sätt att stärka ert varumärke genom att synas i populära och väletablerade kanaler som bygger förtroende. Genom att synas på populära webbplatser, branschtidningar och kvällstidningar så kan ni repetera ert budskap mot relevanta målgrupper i en miljö där de känner sig bekväma vilket förhöjer känslan de får av ert egna varumärke.

Vi hjälper till med alltifrån strategi till produktion av banners & uppsättning av kampanjer. Du kan t.ex. välja att annonsera på enbart premiumsajter (Aftonbladet, Expressen, DN m.fl.), synas i rätt kontext (baserat på sökord i artiklar) eller mot någon av våra framtagna målgruppslistor (baserat på ämne eller demografi).

Kontakta oss gärna om ni vill veta mer om programmatisk annonsering så hjälper vi er vidare och tar fram en offert.

Så säger våra kunder

Affiliated har hjälpt vårt familjeföretag i över 5 år och vi har sedan dess vuxit från 3 MSEK till över 25 MSEK i omsättning. Affiliated har haft en kritisk roll till vår ökade försäljning med hjälp av bl.a. SEO & annonsering på Google där vi även fått mycket insikter kring sökbeteenden och kunnat utveckla vår affär utifrån kundernas behov. Vi ser fram emot många framgångsrika år för oss båda framöver.

Bobby Baktash
VD, Stockholm Mattor & Golv AB

Utvalda referenser

Kontakta oss vid frågor eller för att begära offert

Har du en fråga kring våra tjänster, hur vi arbetar eller vill du ha en offert på ett samarbete? Du når oss enkelt genom att maila till get@affiliated.se, ring oss på 0704 55 14 48 eller fylla i kontaktformulär nedan så hör vi av oss för att boka in en digitalt möte.

1 + 14 =