Effektiv & mätbar marknadsföring

Utnyttja kraften av SEM

Sälj mer genom att bli hittad när dina kunder söker efter dina produkter eller tjänster

SEM-Byrå i Stockholm

Lönsam annonsering via Sökmotorer

Välkommen till din ledande partner inom SEM i Stockholm, där vår expertis i både SEO och SEM sammanflätas för att skapa en enhetlig och effektiv digital marknadsföringsstrategi. Vi förstår vikten av din webbplats och dess innehåll som kärnan i all vår marknadsföringsinsats, och vi använder SEM för att intelligent distribuera detta innehåll och säkerställa att det engagerar och konverterar dina målgrupper.

Kontakta oss idag för att få ett affärsupplägg som är anpassat efter era behov. Ring oss på 0704 55 14 48 eller maila get@affiliated.se.

Datadriven & mätbar sökannonsering

I hjärtat av vår verksamhet ligger en stark tro på datadriven marknadsföring. Genom att använda mätbar annonsering via Google Ads, ger vi dig insikter om hur dina kampanjer presterar. Detta tillvägagångssätt möjliggör för oss att snabbt anpassa och optimera dina annonser för att maximera ROI. Vi tror att framgångsrik SEM inte bara handlar om att sätta upp kampanjer, utan om att noggrant analysera data för att förstå vad som fungerar, varför det fungerar, och hur vi kan skala upp framgångarna.

Symbiosen mellan SEO & SEM

Vi är specialiserade på att förena SEO och SEM för att bygga starka digitala marknadsföringsstrategier. Genom att integrera SEO-principer från början, säkerställer vi att din webbplats är optimerad för sökmotorer, vilket lägger en stabil grund för din online närvaro. SEM används sedan för att aktivt främja ditt innehåll, driva riktad trafik och öka konverteringarna. Denna harmoniska kombination garanterar att ditt innehåll inte bara når ut till din målgrupp utan också stöder din webbplats långsiktiga SEO-prestanda. 

BONUSTIPS: Du kan genom mätbarhet via SEM identifiera nyckelord som konverterar bra och integrera det i hur du prioriterar innehåll & ranking i din SEO-strategi.

Fokus på rätt innehåll till rätt mottagare

Vi lägger stor vikt vid att skapa och distribuera högkvalitativt & engagerande innehåll som matchar användarens sökintention. Det gör vi genom att arbeta nära med dig och tillsammans utveckla er t erbjudande & innehåll så det inte bara reflekterar ditt varumärke utan också optimeras för både sökmotorer och användarupplevelse.

Skräddarsydda SEM-lösningar

Vi tror inte på en storlek passar alla när det kommer till SEM. Vårt team skapar skräddarsydda SEM-strategier som är unikt anpassade till ditt företags behov och mål. Genom att analysera din nuvarande webbplats, innehåll och historiska data, identifierar vi de mest effektiva vägarna för att förbättra din synlighet och konverteringsfrekvens. Vår djupa förståelse för Google Ads och Microsoft Ads plattformarna, kombinerat med vår datadrivna metod, gör oss till din optimala partner för SEM i Stockholm.

Välj oss som partner för din SEM-annonsering

Som din personliga SEM byrå i Stockholm är vi dedikerade till att leverera mätbar, datadriven annonsering som ger verkliga resultat. Vår unika kombination av SEO och SEM expertis, fokus på innehåll och anpassade strategier, positionerar oss att hjälpa ditt företag att nå nya höjder i den digitala världen. Kontakta oss idag för att börja din resa mot ökad online synlighet och konvertering. Låt oss visa hur vi kan använda kraften i datadriven SEM för att transformera din digitala marknadsföring.

Kontakta oss för offert på SEM-hantering & optimering

Kontakta oss idag för att ett första möte och berätta mer om ert företag och det ni erbjuder så tar vi fram ett skräddarsytt förslag. Du når oss enklast på 0704 55 14 48 eller via mail på get@affiliated.se

Kontakta oss för offert

Ring oss på 0704 55 14 48 eller maila get@affiliated.se.

Få en kostnadfri Google Ads-analys

Referenscase

Case 1: Tjänsteföretag

Senaste 3 månader vs samma period föregående år
Senast uppdaterad: 2023-12-16

%

Klick

%

Kostnad / konvertering

%

Konverteringar

%

CTR

Case 2: E-handel

Senaste 3 månader vs samma period föregående år
Senast uppdaterad: 2023-12-16

%

Klick

%

CTR

%

Konverteringar

%

Kostnad

Case 3: Finansbolag

Senaste 3 månader vs samma period föregående år
Senast uppdaterad: 2023-12-16

%

Klick

%

CTR

%

Konverteringar

%

Kostnad per konvertering

Kontakta oss idag så berättar vi mer!

Oliwer Brewitz
Kundansvarig & Projektledare

+46 704 55 14 48
oliwer@affiliated.se

Vår filosofi inom Google Ads

Sätt användaren i Fokus

Google strävar efter att så snabbt som möjligt erbjuda relevanta svar gentemot sina användare. Det innebär att en webbplats och annonskampanj som fokuserar på användarna och användarvänlighet också kommer gynnas i sitt resultat. Genom att annonsera på relevanta sökfraser och ge användarna en bra användarupplevelse har du goda förutsättningar för att dina kampanjer ska resultera i lönsamhet.

Skapa en relevant kampanjstruktur

Strukturen för dina SEM-kampanjer är avgörande för deras framgång. Det är viktigt att skapa en välorganiserad och lättanvänd struktur som är baserad på dina affärsmål och målgrupp. På kampanjnivå bestäms budgivningsstrategi, geografisk inriktning och budget för kampanjens mål. 

Rätt upplevelse baserat på sökfrågan

För att lyckas med SEM behöver du försöka förstå användarens sökintention, ge dem rätt användarupplevelse (UX) och erbjudanden för att uppfylla deras behov. Detta innebär att du behöver skapa attraktiva erbjudanden, annonstexter och landningssidor som matchar användarens förväntningar.

Ställ hypoteser, testa, utvärdera & optimera

SEM-kampanjer kräver kontinuerlig testning och optimering för att uppnå sitt fulla potential. Kontinuerlig uppföljning av dina kampanjer och kritiska ändringar hjälper dig att förbättra dina annonsers prestanda och uppnå dina affärsmål med lönsamhet. För att lyckas i ett ständigt föränderligt medielandskap gäller det att löpande utvärdera, testa och optimera sina kampanjer.

Prioritera kvalitet framför kvantitet

Quality Score är ett mätresultat av relevansen mellan dina annonstexter, sökord och landningssidor. Genom att ha hög kvalitet på dina annonsgrupper och kampanjer premieras du med lägre klickkostnader vilket i sin tur ökar dina chanser att skapa lönsamma kampanjer. Vice versa gäller om du inte skapar relevanta och kvalitativa kampanjer – oorganiserade kampanjer leder till högre klickkostnader vilket försvårar dina chanser att bli lönsam.

Håll koll på konkurrenterna

Att hålla koll på dina konkurrenter kan hjälpa dig att ligga steget före och identifiera nya möjligheter. Förutom dina viktigaste sökord finns det olika verktyg för att genomföra omfattande konkurrensanalyser för deras sökkampanjer.

Bli en vinnare med Long-Tail ord

Ett long-tail ord är ett längre och mer specificerat sökord vilket också innebär att användaren oftast har hunnit göra mer research och därmed är närmare ett köpbeslut. Bland sökord som ibland har lägre sökvolymer men en högre konverteringsgrad hittar man oftast de riktiga vinnarna som ger bäst avkastning. 

Missa inte dina landningssidor

Förutom kampanjstruktur, sökord och annonser behöver du även se över dina landningssidor. Har den en trovärdig design? Besvarar den användarens frågor för att de ska kunna genomföra ett köp? Vilken enheter surfar dina besökare in ifrån? Hur ser upplevelsen ut på mobil / dator?

Vill du hellre bli uppringd?

Frågor & Svar

Vad är en SEM-byrå?

SEM står för Search Engine Marketing och en SEM-byrå är ett företag som hjälper andra företag med marknadsföring på Google.

I vår bransch brukar man framförallt räkna det till företag som jobbar med annonsering på Google.

Annonsering på Google innefattar flera produkter bl.a:

  • Annonser i sökresultatet
  • Annonser på Google Maps
  • Shopping-annonser i sökresultatet
  • Displayannonser i Googles annonsnätverk
  • Display- & Videoannonser på Youtube
Vilka tjänster erbjuder ni?

Vi är framförallt specialiserade på traditionella sökannonser som är en av de mest lönsamma marknadsföringsmetoderna man kan använda sig av då man exponerar sitt företag gentemot användare som söker efter de produkter & tjänster ni erbjuder men som certifierad Google-partner kan vi även hjälpa er med Shopping, Display & Videoannonsering.

Vad kostar era tjänster?

Vi jobbar med skräddarsydda och flexibla lösningar för alla våra kunder. Vi har inga färdiga paket med tjänster du inte behöver utan vi utgår ifrån era unika förutsättningar och skapar offerter utifrån era önskemål.

Vi kan erbjuda både fasta priser, timpriser och löpande avtal beroende på vad som passar er bäst.

Varför ska jag välja er?

Som vi har nämnt tidigare jobbar vi med skräddarsydda upplägg som bygger ger dig rätt förutsättningar baserat på våra lång erfarenhet inom den digital sfären.

Vårt team har erfarenhet från snabbväxande e-handlare, startups, bygg, finans och mycket mer.

Förutom vår kunskap inom det digitala har vi erfarenhet av såväl bolags- och varumärkesbyggande vilket ger oss djupare förståelse för de utmaningar ni står inför och kunskap som är värdefull i strategiska beslut och prioriteringar.

Kundrecensioner

SEO och sociala medier

Vi behövde hjälp med både SEO och Meta Ads, och Affiliated levererade verkligen. Vår synlighet online har ökat dramatiskt och vi har fått fler leads än någonsin. Superproffsiga!

Elin M.

Marknadsansvarig

Google Ads

Våra Google Ads-kampanjer har presterat bättre sedan vi började arbeta med Affiliated. De optimerade våra annonser och hjälpte oss att strukturera om vårt konto så vi får ut mer av budgeten. Fantastiskt arbete!

Peter J.

VD

Webbdesign och SEO

Oliwer med team redesignade vår hemsida och förbättrade vår SEO. Vi har fått många positiva kommentarer om den nya designen och vår ranking har förbättrats avsevärt. Ett stort tack till teamet!

Karin T.

Salongsägare

Apputveckling och webbutveckling

Behövde en integrerad lösning med både en app och en hemsida. Affiliated skötte hela processen felfritt och vi är mycket imponerade av resultatet. Appen och hemsidan fungerar perfekt tillsammans.

Mikael R.

VD på Transportföretag

Sociala medier marknadsföring

Vi anlitade Oliwer & Markus för att hantera våra Meta Ads och vi är supernöjda. De har hjälpt oss att öka både enagemang & försäljning. Vi är mycket nöjda!

Lisa H.

Marknadschef

Hemsida, SEO & Google Ads

Affiliated tog hand om vår SEO, webbutveckling och Google Ads. Vi har sett en fantastisk ökning i både trafik och konverteringar. Deras team är proffsiga och lyhörda för våra behov. Rekommenderar dem varmt!

Anna P.

VD på Rekryteringsbolag

Webbutveckling

Vi behövde en ny hemsida och valde Affiliated för jobbet. De skapade en användarvänlig och snygg hemsida som verkligen representerar vårt varumärke. Mycket nöjda med deras arbete!

Erik N.

Grundare & Försäljningschef

Google Ads och Meta Ads

Vi har ökat våra onlineförsäljningar tack vare Affiliateds expertis inom Google Ads och Meta Ads. De hjälper oss att nå rätt målgrupp och optimera våra kampanjer med grymt bra resultat!

Maria K.

CMO på E-handelsföretag

Apputveckling

Behövde hjälp med att utveckla en app för mitt företag, och Affiliated levererade verkligen. Hela processen var smidig och proffsig, och appen fungerar precis som vi tänkt oss. Tack för ett grymt jobb!

Johan L.

VD på Bemanningsbolag

SEO och webbdesign

Jag anlitade Affiliated för SEO och webbdesign, och resultatet var över förväntan! Min hemsida ser inte bara fantastisk ut, men vi har också sett en markant ökning i trafik. Rekommenderas starkt!

Emma S.

Managementkonsult

Utvalda referenser

Kontakta oss vid frågor eller för att begära offert

Har du en fråga kring våra tjänster, hur vi arbetar eller vill du ha en offert på ett samarbete? Du når oss enkelt genom att maila till get@affiliated.se, ring oss på +46 704 55 14 48 eller fylla i kontaktformulär nedan så hör vi av oss för att boka in en digitalt möte.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.