Öka er synlighet & få fler affärer

Priser för SEO (Färdiga paket)

Vi hjälper företag öka sin trafik & sälja mer med hjälp av SEO

Introduktion till våra SEO-tjänster

Färdigt paket eller Skräddarsydd SEO?

Normalt sett jobbar vi med skräddarsydda SEO-paket och konsultering men för att göra det enklare att skapa sig en uppfattning av kostnaden för hjälp med SEO har vi tagit fram färdiga paket som täcker alla dina behov när det kommer till SEO.

Beroende på hur konkurrensen ser ut i er bransch, er ambitionsnivå och ert tidigare SEO-arbetet finns det olika paket som passar olika företag & mognadsgrad.

SEO & Strategi

Detta paket innefattar allt du behöver för att optimera er webbplats & er synlighet. Vi tar ett helhetsgrepp kring er SEO genom att göra en grundlig sökordsanalays, producera SEO-texter, stärka er länkprofil, tekniska analyser & optimering, sätta upp nödvändig mätning & målspårning samt skapar månadsrapporter.

Analys & Innehåll (SEO-texter)

Dessa paket innefattar allt du behöver för att optimera er webbplats innehåll och förbättra er synlighet. Detta paket inkluderar sökordsanalyser & produktion av SEO-texter till er webbplats samt en eller flera uppföljningar beroende på omfattningen av din beställning.

Länkpaket med SEO-länkar

Länkpaketen innehåller en analys av er länkprofil och analys av era konkurrenters länkprofiler. Ovanpå detta bygger vi på er länkprofil med utsatt antal länkar för att stärka er domänauktoritet.

Skräddarsydda SEO-paket

Beroende på hur ditt behov ser ut och vad ni har för befintliga lösningar så tar vi gärna en dialog kring hur vi kan konkurrensutsätta och förbättra ert SEO-arbete. Vi har vana av att hjälpa alltifrån lokala företag till stora e-handlare konkurrera om topplaceringarna inom en rad olika segment. 

Kontakta oss vid frågor eller rådgivning

Om du är osäker vilket paket eller tjänst som passar er är du alltid välkommen att kontakta oss för kvalificerad rådgivning och skräddarsydd offert. Du når oss enklast på get@affiliated.se eller per telefon på 0704 55 14 48.

Våra paket

SEO & Strategi - Small

Länkanalys: Ja
Sökordsanalys:
Ja
Teknisk analys:
Ja
Uppföljning: Månadsvis
Månadsrapport: Ja
SEO-texter
: 5-10 st
SEO-länkar: 12 st

4.995

kr / mån

SEO & Strategi - Medium

Länkanalys: Ja
Sökordsanalys:
Ja
Teknisk analys: Ja
Uppföljning:
Månadsvis
Månadsrapport: Ja
SEO-texter: 11-20 st
SEO-länkar: 24 st

9.995

kr / mån

SEO & Strategi - Large

Länkanalys: Ja
Sökordsanalys:
Ja
Teknisk analys:
Ja
Uppföljning:
Månadsvis
Månadsrapport: Ja
SEO-texter
: 21-30 st
SEO-länkar: 36 st

14.995

kr / mån

Kontakta oss gärna vid frågor 

Samtliga tjänster kan anpassas efter era behov. 

Paket med månadspriser baseras på 12 månader bindningstid och inkluderar mängdrabatt baserat på avtalstid. Alla tjänster går att köpa fristående och utan bindningstid med 1 månads ömsesidig uppsägningstid enligt prisjustering. Garanterad livslängd på samtliga länkar är 36 månader.

Vi har inga dolda avgifter, krångliga klausuler eller oschyssta villkor som binder upp dig utan anledning. Vi tar gladeligen emot dina frågor och hjälper dig vidare med konkret offert och prisförslag utifrån ditt unika behov. 

Välkommen och bli en nära partner till oss!

Tilläggstjänster

Mätning & Målspårning

Google Analtyics: Ja
Google Tag Manager: Ja

Fr. 7.995

kr / engångskostnad

Skräddarsydd rapport

Månadsrapport: Ja
Skräddarsydd design: Ja

Fr. 1.995

kr / mån

SEO-konsult

Baseras på behov, omfattning och kompetenskrav.

Fr. 895

kr / tim

Utvalda referenser

Kontakta oss vid frågor eller för att begära offert

Har du en fråga kring våra tjänster, hur vi arbetar eller vill du ha en offert på ett samarbete? Du når oss enkelt genom att maila till get@affiliated.se, ring oss på +46 704 55 14 48 eller fylla i kontaktformulär nedan så hör vi av oss för att boka in en digitalt möte.

8 + 5 =