Ökad synlighet & fler affärer

Sökmotoroptimering [SEO]

Vi hjälper företag öka sin organiska söktrafik genom on-page, off-page & teknisk SEO.

Erfarna konsulter inom SEO

Lönsam sökmotoroptimering utgår alltid ifrån en värdeskapande innehållstrategi. Det innebär att man kan öka sin synlighet på Google genom att skapa värde för sina potentiella kunder med en webbplats som möter kundbeteenden. Kort och gott – prata kundens språk och presentera ett attraktivt och förtroendeingivande erbjudande.

Inom SEO finns det tre primära områden man behöver arbeta med för att öka sin: on page-optimering, off page-optimering och teknisk SEO. När vi jobbar med SEO eller sökmotoroptimering utgår vi alltid från Googles algoritmer och deras grundfilosofi som innebär att sökmotorer är byggda med användarens bästa i åtanke. Deras affärsidé är att leverera relevanta sökträffar när man söker och därmed har de som målsättning att premiera de företag som har det mest relevanta erbjudandet.

Sanningen är att det inte finns några enkla svar när det kommer till SEO. Algoritmer och förutsättningar förändras kontinuerligt. Likaså den externa konkurrensen på den fria marknaden. Det som utmärker oss mot många andra konsulter och byråer inom SEO-branschen är vårt sätt att arbete med kundanpassade och flexibla affärsupplägg.

Vi erbjuder ett komplett upplägg med sökordsanalyser, användaranalyser, produktion av SEO-texter, teknisk optimering och PR-fokuserade länkstrategier.

Inte din vanliga SEO-byrå

SEO är en del av vår DNA och vi har hjälpt många företag öka sin försäljning via sökmotorer genom åren. Vi är ett team av erfarna strateger, analytiker, skribenter och SEO-tekniker som hjälper småbolag att ta fram lönsamma sökstrategier. 

Vi skapar sälja kundresor med användarupplevelsen och era affärsmål i fokus vilket gynnar försäljning över alla era kanaler.

Kontakta oss idag för att få en analys av er webbplats, era konkurrenter och ett affärsupplägg som är anpassat efter era behov.

Vår arbetsprocess

1. Kundintervju

VI inleder alltid våra samarbeten med en kundintervju där ni får berätta mer om ert företag och tjänsterna ni erbjuder. Således får vi lära oss mer om er målgrupp och deras utmaningar.

2. Sökordsanalys

Därefter genomför vi en sökordsanalys baserat på era viktigaste tjänster och främsta konkurrenter. Sökordsanalysen revideras i samråd med er innan vi påbörjar strategiarbetet.

3. Sökstrategi

När vi identifierat ett antal sökord börjar vi bena ner sökord med sökintentioner för att således veta vilka sökord som vi ser matchar era tjänster bäst och som passar er budget och ambitioner bäst.

4. Sidstruktur

Vi sätter därefter upp en sidstruktur anpassad för både era potentiella kunder och för sökmotorerna. Med en korrekt uppsatt sidstruktur prioriteras rätt landningssida vid rätt söktillfälle.

5. Innehållsproduktion

Nu är det dags att börja producera säljande innehåll i form av text, illustrationer, bilder och video för att tillföra värde gentemot besökarna och således bli prioriterad i söket.

6. Analys & Optimering

Efterlansering av det nya innehållet sker löpande analyser och uppföljning av arbetet för att se att det går åt rätt håll. Vi gör justeringar på titlar och annan teknisk optimering för att förbättra hemsidan.

Vad vi erbjuder

Detta ingår alltid

 • Kundintervju
 • Sökordsanalys
 • Titlar & Meta beskrivningar
 • Redaktionell innehållsproduktion
 • Teknisk analys
 • Google Search Console med sökrapporter

Tillval

 • Fördjupad sökordsanalys
 • Content planering
 • Fördjupad teknisk analys
 • Hjälp med 301-ompekningar
 • Produktion av illustrationer, foto & video
 • PR-  & Länkstrategi
 • Outreach av länkar

Så säger våra kunder

Teamet på Affiliated har hjälpt vårt familjeföretag i över 5 år och vi har sedan dess vuxit från 3 MSEK till över 25 MSEK i omsättning. Affiliated har haft en kritisk roll till vår ökade försäljning med hjälp av bl.a. SEO & annonsering på Google. Vi ser fram emot många framgångsrika år för oss båda framöver.

Bobby Baktash
VD, Stockholm Mattor & Golv AB

Utvalda referenser

Kontakta oss för offert

Tveka inte boka in ett möte med en av våra projektledare så kan vi berätta mer om hur det fungerar och hur våra upplägg ser ut. Maila oss på get@affiliated.se eller fyll i vårt formulär vårt formulär nedan.

8 + 3 =