Kreativ UGC-byrå

Kreatörer & Influencers för UGC-content

Vi kopplar samman ditt företag med professionella & relevanta UGC-kreatörer.

Skapa förtroende med användargenererat innehåll

Nya heta trenden som kan ta ditt företag till nästa nivå

UGC-content är användargenererat innehål som används i din marknadsföring. Fördelen med UGC är att kommunikationen kommer från en riktig person vilket gör att det känns äkta. Detta innebär att du får innehåll som engagerar och bygger förtroende samtidigt som du ökar chanserna till konvertering. Vi erbjuder tillgång till en exklusiv samling av influencers och kreatörer som är experter på att skapa innehåll som resonerar med dagens konsumenter.

Kontakta oss idag för att få ett kostnadsfritt affärsupplägg som är anpassat efter era behov. Ring oss på 0704 55 14 48 eller maila get@affiliated.se.

Varför användargenererat innehåll (UGC)?

  • Bygg förtroende: UGC är känt för sin autenticitet och förmåga att bygga förtroende hos målgruppen. Människor litar på andra människor.
  • Öka engagemang: Innehåll skapat av riktiga användare blir mer relaterbart och skapar ofta ett djupare engagemang jämfört med traditionella marknadsföringsmetoder.
  • Förbättra konvertering: Genom att engagera och bygga förtroende, leder UGC-content till högre konverteringsrader.

Vårt erbjudande

  • Exklusiva UGC-kreatörer: Tillgång till en handplockad pool av influencers och kreatörer som är experter på att skapa innehåll som engagerar och konverterar.
  • Skräddarsytt innehåll: Våra kreatörer producerar innehåll som är skräddarsytt för att passa din varumärkesidentitet och målgrupp.
  • Strategisk planering & genomförande: Vi planerar och implementerar UGC-kampanjer som är optimerade för att uppnå dina specifika affärsmål

Ledande expertis inom Sociala Medier & UGC

Som din UGC-byrå förstår vi vikten av autentiskt och engagerande innehåll. Vår erfarenhet och expertis inom området gör att vi kan skapa kampanjer som inte bara fångar din målgrupps uppmärksamhet, utan också driver dem till handling. Vi är engagerade i att leverera högkvalitativt innehåll som speglar ditt varumärkes värderingar och berättelse.

Kontakta oss för offert & hjälp med UGC

Kontakta oss idag för att boka ett första möte, berätta mer om ert företag och det ni erbjuder så tar vi fram ett skräddarsytt förslag för hur ni kan utnyttja kraften av UGC.  

Du når oss enklast på 0704 55 14 48 eller via mail på get@affiliated.se

Kontakta oss för offert

Ring oss på 0704 55 14 48 eller maila get@affiliated.se.

Utvalda referenser

Kontakta oss vid frågor eller för att begära offert

Har du en fråga kring våra tjänster, hur vi arbetar eller vill du ha en offert på ett samarbete? Du når oss enkelt genom att maila till get@affiliated.se, ring oss på +46 704 55 14 48 eller fylla i kontaktformulär nedan så hör vi av oss för att boka in en digitalt möte.

14 + 15 =