Moderna & säljande hemsidor

Webbutveckling i WordPress

Öka försäljningen med en hemsida som fångar besökarens intresse och konverterar dem till kunder

Webbyrå i Stockholm

Att utveckla en webbplats som uppfyller de tekniska och designmässiga kraven som finns både från dagens kunder och t.ex. sökmotorer är inte alltid en lätt match. Vi har genom åren byggt så många webbplatser, appar och andra typer webbprojekt så att vi har tappat räkning. Med Affiliated kan du känna dig trygg att du anlitar en webbyrå som bygger en användarvänlig och konverteringsfokuserad webbplats. 

Vi har genom åren hjälpt företag över en rad olika branscher att bygga moderna och säljande webbplatser. Vi brinner för webben och strävar alltid efter att utvecklas genom att hålla oss uppdaterade i nya trender och funktioner som skapar värde för era kunder. 

Våra webbplatser utvecklas i en av världens främsta platformar (WordPress) vilket innebär att det finns gott om utrymme att anpassa din webbplats efter dina behov och ha full kontroll över webbplatsens funktionalitet & hosting. WordPress är Open Source & Community-drivet vilket innebär att utvecklare över hela världen bidrar till att utveckla funktioner som kan återanvändas av andra mot licensavgifter. Om man mot förmodan inte hittar ett tillägg (Plugin) som passar era behov finns all flexibilitet att skräddarsy en unik webbapplikation just för er. 

Inte din vanliga webbyrå

Det finns reklambyråer, SEO-byråer, webbyråer och så finns det vi. Affiliated har med sina långa kompetens inom varumärkesutveckling, digital marknadsföring och sökmotoroptimering en unik approach till hur vi bygger webbplatser med säljande kundresor och rätt förutsättningar att skapa lönsam & långsiktig tillväxt. 

Detta gör vi genom att framtidssäkra webbplatsen med ett väldefinierade erbjudanden relevant & trafikdrivande innehåll och säljande kundresor. Kontakta oss för att veta mer!

 

Vår arbetsprocess

1. Förstudie

Innan vi påbörjar ett nytt samarbete inleder vi med att ta fram en strategi och struktur för webbplatsen. Detta görs för att skapa rätt förväntningar för er som kund och oss som leverantör.

2. Planering

När vi kommit överens om ett upplägg inleder vi samarbetet med att lägga upp en tids- och projektplan som baserar sig på er och vår beläggning så vi är överens om vad som förväntas från bägge parter.

3. Överlämning

Nu är det äntligen dags att köra igång. Vi skapar en molnbaserad mapp där ni kan lägga in er logotyp, grafisk manual, typsnitt, bilder, texter och annat som vi behöver för att komma vidare.

4. Storyline & Innehåll

Därefter gör vi en plan över vilket innehåll de olika sidorna ska innehåll och skapar storylines (kundresor) för respektive sida. När det är klart kan ni eller vi börja producera webbplatsens innehåll.

5. Design & utveckling

När vi har satt storylinen börjar vi designa designmallar till webbplatsen. Mallarna lägger grunden för webbplatsens olika landningssidor. Vi sätter även igång med utveckling av funktionalitet.

6. Testning & Lansering

Nu börjar hemsidan bli klar och vi utför testning av webbplatsen samt låter er ta del av första utkasten. I detta läge revideras webbplatsen och pekas om mot er domän vid godkännande.

Vad vi erbjuder

Detta ingår alltid

 • Förstudie av webbplatser
 • Skapande av designmallar
 • Responsiv webbdesign
 • Enklare kontaktformulär
 • Dedikerad hosting (Google Cloud)

Tillval

 • Supportavtal
 • Varumärkesplattform (Logotyper, grafiska manualer, personas m.fl.)
 • SEO (On page, Off page, Teknisk optimering)
 • Copywriting
 • Skapande av foto & video
 • Avanceraderade kontaktformulär
 • Utveckling av funktionalitet (e-handel, sortering, filtrering, kalkylatorer m.fl.)

Utvalda referenser

Kontakta oss för offert

Tveka inte boka in ett möte med en av våra projektledare så kan vi berätta mer om hur det fungerar och hur våra upplägg ser ut. Maila oss på get@affiliated.se eller fyll i vårt formulär vårt formulär nedan.

14 + 1 =