Moderna & säljande hemsidor

Webbutveckling i WordPress

Öka försäljningen med en hemsida som fångar besökarens intresse och konverterar dem till kunder

Webbyrå i Stockholm

Att utveckla en webbplats som uppfyller de tekniska och designmässiga kraven som finns både från dagens kunder och t.ex. sökmotorer är inte alltid en lätt match. Vi har genom åren byggt så många webbplatser, appar och andra typer webbprojekt så att vi har tappat räkning. Med Affiliated kan du känna dig trygg att du anlitar en webbyrå som bygger en användarvänlig och konverteringsfokuserad webbplats. 

Vi har genom åren hjälpt företag över en rad olika branscher att bygga moderna och säljande webbplatser. Vi brinner för webben och strävar alltid efter att utvecklas genom att hålla oss uppdaterade i nya trender och funktioner som skapar värde för era kunder. 

Våra webbplatser utvecklas i en av världens främsta platformar (WordPress) som är fullt anpassningsbar för att lyckas konkurrera om förstaplatserna på Google. Vi hostar våra webbplatser på klimatneutrala Google-cloud servrar som är optimerade för WordPress.

Kontakta oss idag så berättar vi mer!

Oliwer Brewitz
Partner & Google Specialist

+46 704 55 14 48
oliwer@affiliated.se

Vill du hellre bli uppringd?

Vi bygger moderna & säljande hemsidor

Det finns reklambyråer, SEO-byråer, webbyråer och så finns det vi. Affiliated har med sina långa kompetens inom varumärkesutveckling, digital marknadsföring och sökmotoroptimering en unik approach till hur vi bygger webbplatser med säljande kundresor och rätt förutsättningar att skapa lönsam & långsiktig tillväxt. 

Detta gör vi genom att framtidssäkra webbplatsen med ett väldefinierade erbjudanden relevant & trafikdrivande innehåll och säljande kundresor. Kontakta oss för att veta mer!

Vår arbetsprocess

1. Kundintervju

Innan vi kör igång är det dags att ni berättar om ert företag, er målgrupp, era konkurrenter samt delar med er av logotyp, grafisk manual, typsnitt, bilder, texter och annat som ska finnas med.

2. Förstudie

Nästa steg kör vi igång med en förstudie som sätter grunden för antalet sidmallar som ska tas fram till den nya webbplats. Varje typ av sida får en unik sidmall med egen design.

3. Planering

När vi kommit överens om ett upplägg inleder vi med att lägga upp en tids- och projektplan som baserar sig på er och vår beläggning så vi är överens om vad som förväntas från bägge parter.

4. Storyline

Därefter gör vi en plan över vilket innehåll sidorna ska innehålla och skapar storylines för respektive sida. När det är klart kan ni eller vi börja producera webbplatsens innehåll.

5. Design & Utveckling

När vi har bestämt en storyline börjar vi designa designmallar till webbplatsen. Mallarna lägger grunden för webbplatsens landningssidor. Vi sätter även igång med funktionsanpassning.

6. Lansering

Nu börjar hemsidan bli klar och vi utför testning av webbplatsen samt låter er ta del av första utkasten. I detta läge revideras webbplatsen och pekas om mot er domän vid godkännande.

Vad vi erbjuder

Detta ingår alltid

 • Förstudie av webbplatser
 • Skapande av designmallar
 • Responsiv webbdesign
 • Enklare kontaktformulär
 • Dedikerad hosting (Google Cloud)

Tillval

 • Supportavtal
 • Varumärkesplattform (Logotyper, grafiska manualer, personas m.fl.)
 • SEO (On page, Off page, Teknisk optimering)
 • Copywriting
 • Skapande av foto & video
 • Avanceraderade kontaktformulär
 • Utveckling av funktionalitet (e-handel, sortering, filtrering, kalkylatorer m.fl.)

Vill du bli uppringd?

Frågor & Svar

Vad är en Webbyrå?

En webbyrå kan vara många olika saker och olika webbyråer passar olika företag baserat på deras unika behov. Vår specialistkompetens ligger inom att bygga webbplatser i WordPress som är optimerade för att ranka högt på Google. Vi har strategiskt valt att inte bygga e-handelssajter utan vår styrka ligger i att bygga förtroendeingivande och säljande hemsidor som genererar kundförfrågningar och leads.

Vilka tjänster erbjuder ni?

Vi bygger sökmotoroptimerade hemsidor i WordPress som har modern design, hög prestanda och innehåll som sänker tröskeln för dina kunder att ta ett beslut.

Vad kostar era tjänster?

Vi jobbar med skräddarsydda och flexibla lösningar för alla våra kunder. Vi har inga färdiga paket med tjänster du inte behöver utan vi utgår ifrån era unika förutsättningar och skapar offerter utifrån era önskemål.

Vi kan erbjuda både fasta priser, timpriser och löpande avtal beroende på vad som passar er bäst.

Varför ska jag välja er?

Som vi har nämnt tidigare jobbar vi med skräddarsydda upplägg som bygger ger dig rätt förutsättningar baserat på våra lång erfarenhet inom den digital sfären.

Vårt team har erfarenhet från snabbväxande e-handlare, startups, bygg, finans och mycket mer.

Förutom vår kunskap inom det digitala har vi erfarenhet av såväl bolags- och varumärkesbyggande vilket ger oss djupare förståelse för de utmaningar ni står inför och kunskap som är värdefull i strategiska beslut och prioriteringar.

Så säger våra kunder

Affiliated har hjälpt vårt familjeföretag i över 5 år och vi har sedan dess vuxit från 3 MSEK till över 25 MSEK i omsättning. Affiliated har haft en kritisk roll till vår ökade försäljning med hjälp av bl.a. SEO & annonsering på Google där vi även fått mycket insikter kring sökbeteenden och kunnat utveckla vår affär utifrån kundernas behov. Vi ser fram emot många framgångsrika år för oss båda framöver.

Bobby Baktash
VD, Stockholm Mattor & Golv AB

Utvalda referenser

Kontakta oss vid frågor eller för att begära offert

Har du en fråga kring våra tjänster, hur vi arbetar eller vill du ha en offert på ett samarbete? Du når oss enkelt genom att maila till get@affiliated.se, ring oss på +46 704 55 14 48 eller fylla i kontaktformulär nedan så hör vi av oss för att boka in en digitalt möte.

14 + 3 =