Moderna hemsidor & appar

Webbyrå i Stockholm

Vi skapar webbplatser & appar som fångar besökarens intresse och konverterar dem till kunder

Specialister på Webb & Appar

Expertis för en digitaliserad värld

Välkommen till vår webbyrå baserad i Stockholm, där vi specialiserar oss på att skapa innovativa och effektiva webblösningar och appar. Vi kombinerar kreativ design med teknisk expertis för att leverera anpassade digitala lösningar som hjälper ditt företag att skina i den digitala världen.

Kontakta oss idag för att få ett skräddarsytt affärsupplägg som är anpassat efter era behov. Ring oss på 0704 55 14 48 eller maila get@affiliated.se.

Därför ska du jobba med oss

 • Komplett erbjudande: Vi erbjuder en helhetslösning från konceptualisering till design & utveckling av såväl webbplatser som mobila appar.
 • Användarvänliga lösningar: Vårt fokus ligger på att skapa användarvänliga och engagerande digitala upplevelser, oavsett om det är för en webbplats eller en mobilapp.

Unik kompetens inom det digitala

 • Webbutveckling: Vi skapar responsiva webbplatser som engagerar & konverterar.
 • Mobilappar: Vårt team designar och utvecklar användarvänliga appar för både iOS och Android.
 • Optimerat för digital marknadsföring: Med vår kompetens inom digital marknadsföring skapar vi webbplatser & appar som är tekniskt optimerade att fungera sömlöst med er SEO & annonsering.

Vad vi gör:

En personlig webbyrå som engagerar sig i din affär

I en alltmer digitaliserad värld är en stark online närvaro avgörande. En välutformad webbplats och mobilapp kan vara skillnaden mellan framgång och misslyckande. Det handlar inte bara om att se bra ut; det handlar om att skapa en effektiv användarupplevelse som omvandlar besökare till kunder.

Som din webbyrå i Stockholm är vårt mål att inte bara uppfylla dina förväntningar, utan att överträffa dem. Vi arbetar nära våra kunder genom hela processen, från den första idén till den slutliga produkten och vidare genom kontinuerlig support och underhåll.

Kontakta oss för hjälp med hemsidor & appar

Kontakta oss idag för att boka ett första möte och berätta mer om ert företag & era behov så tar vi fram ett skräddarsytt förslag. Du når oss enklast på 0704 55 14 48 eller via mail på get@affiliated.se

Kontakta oss för offert

Ring oss på 0704 55 14 48 eller maila get@affiliated.se.

Vi bygger SEO-anpassade hemsidor

Det finns reklambyråer, SEO-byråer, webbyråer och så finns det vi. Affiliated har med sina långa kompetens inom varumärkesutveckling, digital marknadsföring och sökmotoroptimering en unik approach till hur vi bygger webbplatser med säljande kundresor och rätt förutsättningar att skapa lönsam & långsiktig tillväxt. 

Detta gör vi genom att framtidssäkra webbplatsen med ett väldefinierade erbjudanden relevant & trafikdrivande innehåll och säljande kundresor. Kontakta oss för att veta mer!

Vår arbetsprocess

1. Kundintervju

Innan vi kör igång är det dags att ni berättar om ert företag, er målgrupp, era konkurrenter samt delar med er av logotyp, grafisk manual, typsnitt, bilder, texter och annat som ska finnas med.

2. Förstudie

Nästa steg kör vi igång med en förstudie som sätter grunden för antalet sidmallar som ska tas fram till den nya webbplats. Varje typ av sida får en unik sidmall med egen design.

3. Planering

När vi kommit överens om ett upplägg inleder vi med att lägga upp en tids- och projektplan som baserar sig på er och vår beläggning så vi är överens om vad som förväntas från bägge parter.

4. Storyline

Därefter gör vi en plan över vilket innehåll sidorna ska innehålla och skapar storylines för respektive sida. När det är klart kan ni eller vi börja producera webbplatsens innehåll.

5. Design & Utveckling

När vi har bestämt en storyline börjar vi designa designmallar till webbplatsen. Mallarna lägger grunden för webbplatsens landningssidor. Vi sätter även igång med funktionsanpassning.

6. Lansering

Nu börjar hemsidan bli klar och vi utför testning av webbplatsen samt låter er ta del av första utkasten. I detta läge revideras webbplatsen och pekas om mot er domän vid godkännande.

Vad vi erbjuder

Detta ingår alltid

 • Förstudie inför projekt
 • Skapande av designmallar
 • Responsivc design
 • Dediderad projektledare
 • Team av experter
 • Dedikerad hosting (Google Cloud)

Tillval

 • Supportavtal
 • Varumärkesplattform (Logotyper, grafiska manualer, personas m.fl.)
 • SEO (On page, Off page, Teknisk optimering)
 • Copywriting
 • Skapande av foto & video
 • Utveckling av funktionalitet (e-handel, sortering, filtrering, kalkylatorer m.fl.)

Vill du bli uppringd?

Frågor & Svar

Vad är en Webbyrå?

En webbyrå kan vara många olika saker och olika webbyråer passar olika företag baserat på deras unika behov. Vår specialistkompetens ligger inom att bygga webbplatser i WordPress som är optimerade för att ranka högt på Google. Vi har strategiskt valt att inte bygga e-handelssajter utan vår styrka ligger i att bygga förtroendeingivande och säljande hemsidor som genererar kundförfrågningar och leads.

Vilka tjänster erbjuder ni?

Vi bygger sökmotoroptimerade hemsidor i WordPress som har modern design, hög prestanda och innehåll som sänker tröskeln för dina kunder att ta ett beslut.

Vad kostar era tjänster?

Vi jobbar med skräddarsydda och flexibla lösningar för alla våra kunder. Vi har inga färdiga paket med tjänster du inte behöver utan vi utgår ifrån era unika förutsättningar och skapar offerter utifrån era önskemål.

Vi kan erbjuda både fasta priser, timpriser och löpande avtal beroende på vad som passar er bäst.

Varför ska jag välja er?

Som vi har nämnt tidigare jobbar vi med skräddarsydda upplägg som bygger ger dig rätt förutsättningar baserat på våra lång erfarenhet inom den digital sfären.

Vårt team har erfarenhet från snabbväxande e-handlare, startups, bygg, finans och mycket mer.

Förutom vår kunskap inom det digitala har vi erfarenhet av såväl bolags- och varumärkesbyggande vilket ger oss djupare förståelse för de utmaningar ni står inför och kunskap som är värdefull i strategiska beslut och prioriteringar.

Så säger våra kunder

Affiliated har hjälpt vårt familjeföretag i över 5 år och vi har sedan dess vuxit från 3 MSEK till över 25 MSEK i omsättning. Affiliated har haft en kritisk roll till vår ökade försäljning med hjälp av bl.a. SEO & annonsering på Google där vi även fått mycket insikter kring sökbeteenden och kunnat utveckla vår affär utifrån kundernas behov. Vi ser fram emot många framgångsrika år för oss båda framöver.

Bobby Baktash
VD, Stockholm Mattor & Golv AB

Utvalda referenser

Kontakta oss vid frågor eller för att begära offert

Har du en fråga kring våra tjänster, hur vi arbetar eller vill du ha en offert på ett samarbete? Du når oss enkelt genom att maila till get@affiliated.se, ring oss på +46 704 55 14 48 eller fylla i kontaktformulär nedan så hör vi av oss för att boka in en digitalt möte.

1 + 9 =