Analys & Strategi

Få en skräddarsydd projektplan

Våra erfarna medarbetare tar fram en beprövad marknadsföringsstrategi åt ditt företag

Vad som ingår i Analys & Strategi

Detta går vi igenom:

 • Hemsidans design och struktur utifrån beprövade säljmodeller
 • Sökordsanalys med placeringar
 • Redaktionell analys
 • Teknisk analys
 • Analys av sökträffar
 • Analys av konkurrenter
 • Länkanalys
 • Laddningstid
 • Trasiga länkar och hälsocheck över webbplatsen
 • Strategisk projektplan för ert varumärke, webbplats, SEO & annonsering 
 • Konkreta åtgärds- & förbättringsförslag (!)

 

Frågor & Svar

Vad får jag ut av analysen?

Vårt team har lång erfarenhet av att jobba på byråer, inhouse i ledande marknadsroller samt som beställare åt kunder vilket innebär att vi vet vad som krävs för att maximera avkastningen från digitala marknadssatsningar.

Syftet är att göra en utförlig analys av era produkter & tjänster, befintliga och önskade målgrupper för att sätta rätt förutsättningar för att få ut så mycket som möjligt av era marknadsföringsåtgärder och få en konkret projektplan som ni själva kan implementera eller få hjälp med.

Vilka tjänster erbjuder ni?

Vi erbjuder alla tre delarna som SEO bygger på vilket innefattar:

 • On Page-SEO
 • Off Page-SEO
 • Technical SEO

On Page-SEO är att ha rätt innehåll på rätt plats. Det ska vara relevant innehåll som besvarar dina kunders vanligaste frågor, painpoints och talar kundens språk. För du behöver prata kundens språk för att Google ska förstår att din hemsida handlar om det som din kund söker efter. 

Off Page-SEO är kortfattat din webbplats rykte på internet. Det kan vara alltifrån omnämningar på olika bloggar och tidsskrifter, länkar in till din webbplats och annat som gör att Google förstår att ert företag har ett välrenommerat rykte och uppskattar av många andra kunder.

Technical SEO påverkas av hur väl du har strukturerat upp ditt innehåll, optimerat laddningstider och filer samt att ni ger Google rätt förutsättningar att förstå vad er webbplats handlar om och vilka sidor som är viktigast för era kunder.

Vad kostar era tjänster?

Vi jobbar med skräddarsydda och flexibla lösningar för alla våra kunder. Vi har inga färdiga paket med tjänster du inte behöver utan vi utgår ifrån era unika förutsättningar och skapar offerter utifrån era önskemål.

Vi kan erbjuda både fasta priser, timpriser och löpande avtal beroende på vad som passar er bäst.

Varför ska jag välja er?

Som vi har nämnt tidigare jobbar vi med skräddarsydda upplägg som bygger ger dig rätt förutsättningar baserat på våra lång erfarenhet inom den digital sfären.

Vårt team har erfarenhet från snabbväxande e-handlare, startups, byggbolag, finansbolag och mycket mer.

Förutom vår kunskap inom det digitala har vi erfarenhet av såväl bolags- och varumärkesbyggande vilket ger oss djupare förståelse för de utmaningar ni står inför och kunskap som är värdefull i strategiska beslut och prioriteringar.

Så säger våra kunder

Affiliated har hjälpt vårt familjeföretag i över 5 år och vi har sedan dess vuxit från 3 MSEK till över 25 MSEK i omsättning. Affiliated har haft en kritisk roll till vår ökade försäljning med hjälp av bl.a. SEO & annonsering på Google där vi även fått mycket insikter kring sökbeteenden och kunnat utveckla vår affär utifrån kundernas behov. Vi ser fram emot många framgångsrika år för oss båda framöver.

Bobby Baktash
VD, Stockholm Mattor & Golv AB

Utvalda referenser

Kontakta oss vid frågor eller för att begära offert

Har du en fråga kring våra tjänster, hur vi arbetar eller vill du ha en offert på ett samarbete? Du når oss enkelt genom att maila till get@affiliated.se, ring oss på 0704 55 14 48 eller fylla i kontaktformulär nedan så hör vi av oss för att boka in en digitalt möte.

14 + 10 =