Lediga jobb

Se våra lediga tjänster

Sök jobb på en av landets ledande digitalbyråer

Lediga jobb

Mediasäljare

Vi söker just nu säljare som vill utveckla vår kundstock med nya spännande projekt inom SEO, SEM, Sociala medier-annonsering, webbdesign & webbutveckling, apputveckling och mycket mer.

Projektledare

Vill du hjälpa våra kunder att få bättre leveranser genom att vara spindeln i nätet mellan beställare och leveransavdelningen? Ansök om en roll som projektledare hos oss.

Lediga konsultjobb

Frontend-utvecklare (Konsult)

Vi söker kontinuerligt nya talanger inom frontend-utveckling till våra uppdragsgivare. Gör en spontanansökan via formuläret så adderar vi dig i våra konsultdatabas & hör av oss när vi får in nya förfrågningar.

Backend-utvecklare (Konsult)

Vi söker kontinuerligt nya talanger inom backend-utveckling till våra uppdragsgivare. Gör en spontanansökan via formuläret så adderar vi dig i våra konsultdatabas & hör av oss när vi får in nya förfrågningar.

Fullstack-utvecklare (Konsult)

Vi söker kontinuerligt nya talanger inom fullstack-utveckling till våra uppdragsgivare. Gör en spontanansökan via formuläret så adderar vi dig i våra konsultdatabas & hör av oss när vi får in nya förfrågningar.

Övriga utvecklare (Konsult)

Vi söker kontinuerligt nya talanger inom programmering & utveckling till våra uppdragsgivare. Gör en spontanansökan via formuläret så adderar vi dig i våra konsultdatabas & hör av oss när vi får in nya förfrågningar.

Kontakta oss vid frågor eller för att begära offert

Har du en fråga kring våra tjänster, hur vi arbetar eller vill du ha en offert på ett samarbete? Du når oss enkelt genom att maila till get@affiliated.se, ring oss på +46 704 55 14 48 eller fylla i kontaktformulär nedan så hör vi av oss för att boka in en digitalt möte.

8 + 12 =