Om oss

Affiliated Digitalbyrå grundades 2020 av Oliwer Brewitz som har över 10+ års erfarenhet från digital transformation, marknadsföring, SEO, SEM & Webbutveckling.

Affiliated betyder ansluten vilket är sammankopplat till vårt mission som är att hjälpa ambitiösa företag växa med digital markandsföring genom nära samarbeten. Vi vill vara en förlängning av er organisation när ni saknar kompetens, tid eller resurser att öka försäljningen och skapa lönsam tillväxt genom digital marknadsföring.

Oliwer har erfarenhet från ansvarsroller inom marknadsföring från flera av Sveriges snabbast växande bolag inom Fintech & E-Com samt några av landets ledande byråer där han hjälpt 100-tals bolag öka sin försäljning via digitala kanaler.

Vår erfarenhet från att jobba med mängder av olika bolag, branscher & tillväxtfaser har lagt grunden för hur vi lägger upp våra strategier och vårt sätt att arbeta. Vår filosofi är att arbeta nära våra kunder och engagera oss i deras affär för att tillsammans öka försäljningen och skapa smart & lönsam tillväxt.

När ni anlitar oss kan ni alltid känna er trygga med att ni får vårt fulla engagemang och kompetent rådgivning.

Tveka inte kontakta oss för att gå igenom era behov så tar vi fram ett skräddarsytt affärsupplägg eller scrolla ned för att läsa mer om våra tjänster och bolag vi har hjälpt.

Oliwer Brewitz
Grundare & Projektledare

Tel: +46 704 55 14 48
Mail: oliwer@affiliated.se

Våra tjänster

Vi är din externa marknadsföringspartner som hjälper ditt företag växa med hjälp av digital marknadsföring.

Google Ads

Våra specialister hjälper dig sätta upp, hantera och optimera annonser på Google efter konstens regler. Vi är Google Partner.

Sökmotoroptimering (SEO)

Vi hjälper ditt företag driva relevant och säljande trafik via sökmotorer. Vi hjälper till med off page, on page och teknisk SEO.

Webbutveckling

Vi kombinerar design & funktionalitet! Vi skapar snygga och konverterande hemsidor i Wordpress som ökar er digitala tillväxt.

Så säger våra kunder

Teamet på Affiliated har hjälpt vårt familjeföretag i över 5 år och vi har sedan dess vuxit från 3 MSEK till över 25 MSEK i omsättning. Affiliated har haft en kritisk roll till vår ökade försäljning med hjälp av bl.a. SEO & annonsering på Google. Vi ser fram emot många framgångsrika år för oss båda framöver.

Bobby Baktash
VD, Stockholm Mattor & Golv AB

Utvalda referenser

Kontakta oss för offert

Boka in ett digitalt möte med vår projektledare, Oliwer, och berätta mer om era behov så tar vi fram ett skräddarsytt upplägg och offert. Det går naturligtvis även bra att ringa, sms:a, maila eller fylla i vårt kontaktformulär nedan.

15 + 7 =

Oliwer Brewitz
Grundare & Projektledare

Tel: +46 704 55 14 48
Mail: oliwer@affiliated.se