Chat with us, powered by LiveChat
08-10 10 01 get@affiliated.se

Om oss

Vårt team har +10 års erfarenhet från digital marknadsföring vilket innebär att vi har kompetenser och färdigheter som kan hjälpa alla företag att ta steget in i den digitala eran. Vi har spetskompetens inom några av de mest populära plattformarna såsom Google & Facebook samt kan hjälpa er ta ett helhetsgrepp över era digitala kanaler med vår breda kompetens inom alltifrån innehållsproduktion till webbdesign & webbutveckling.

Att vara “Affiliated” innebär att man har en nära relation med en motpart. Nära samarbeten genomsyrar hela vår organisation både internt och utåt gentemot våra kunder. Vi vill vara ert externa marknadsföringsteamet som hjälper er hålla koll och maximera avkastningen på er digitala närvaro. Vi är er engagerade & nära partner som ständigt jobbar för att hitta nya, smarta och kostnadseffektiva sätt att generera fler förfrågningar och kunder till ditt företag.

Tveka inte kontakta oss eller boka ett möte för att gå igenom era behov och få ett skräddarsytt offertförslag.

Våra tjänster

Vi är din externa marknadsföringspartner som hjälper ditt företag växa med hjälp av digital marknadsföring.

Digital Strategi

Vi identifierar flaskhalsar och sätter upp handlingsbara mediaplaner baserat på er budget, behov och situation.

Google Ads (SEM)

Våra specialister hjälper dig sätta upp, hantera och optimera annonser på Google efter konstens regler. Vi är Google Partner.

Innehållsproduktion

Vi är ett glatt gäng journalister, copywriters, designers, fotografer och videografer som älskar att skapa engagerande innehåll.

Sociala Medier (SMM)

Nå ut till fler kunder och sälj mer genom att annonsera i sociala medier som t.ex. Facebook, Instagram, Snapchat & TikTok.

Sökmotoroptimering (SEO)

Vi hjälper ditt företag driva relevant och säljande trafik via sökmotorer. Vi hjälper till med off page, on page och teknisk SEO. 

Webbdesign & Webbutveckling

Vi kombinerar design & funktionalitet! Vi skapar snygga och konverterande hemsidor som driver fler leads & ökar er försäljning.

Så säger våra kunder

Teamet på Affiliated har hjälpt vårt familjeföretag i över 5 år och vi har sedan dess vuxit från 3 MSEK till över 25 MSEK i omsättning. Affiliated har haft en kritisk roll till vår ökade försäljning med hjälp av bl.a. SEO & annonsering på Google. Vi ser fram emot många framgångsrika år för oss båda framöver.

Bobby Baktash
VD, Stockholm Mattor & Golv AB

Års erfarenhet

Genomsnittlig ROI

Nöjda kunder

Kundbetyg på Google

Kontakta oss för offert

Tveka inte boka in ett möte med en av våra projektledare så kan vi berätta mer om hur det fungerar och hur våra upplägg ser ut. Maila oss på get@affiliated.se, ring 08-10 10 01 eller fyll i vårt formulär vårt formulär nedan.

3 + 4 =