Om oss

Affiliated är en ledande Digitalbyrå i Stockholm med lång erfarenhet & djup kunskap inom digital marknadsföring. Vi har spetskompetens inom sökmarknadsföring och webbutveckling. Vi hjälper företag med tillväxtambitioner att öka sin försäljning via digitala kanler genom att förtydliga deras kunderbjudande och öka relevansen på deras webbplatser. 

Affiliated betyder ansluten vilket är kopplat till vår mission som är att hjälpa företag växa med hjälp av digital marknadsföring. Vi jobbar med nära samarbeten och vill vara en förlängning av ert bolag när ni vill skapa lönsam tillväxt genom digitala kanaler.

Vi hjälper företag i alla branscher men riktar oss primärt mot etablerade bolag som omsätter 2-30 MSEK och är 2 till 50 anställda men saknar kompetens, tid eller resurser att själv bygga hemsidor och annonskampanjer som generar leads & försäljning med lönsamhet.

Vi har över 10 års erfarenhet inom digital marknadsföring och har hjälpt hundratals kunder i alltifrån små till stora projekt. Vårt fokus ligger på att hjälpa företag växa genom framförallt sökmarknadsföring men vi kan även sköta er annonsering i sociala medier, hjälpa till att utforma varumärkesplattformar, skapa redaktionellt, grafiskt och rörligt innehåll och mycket mer som är kopplat till vår kärnverksamhet. 

Vi vill vara er externa digitala partner och när ni anlitar oss kan ni alltid känna er trygga med att ni får vårt fulla engagemang & kompetent rådgivning.

Tveka inte kontakta oss för att gå igenom era behov så tar vi fram ett skräddarsytt affärsupplägg eller scrolla ned för att läsa mer om våra tjänster och bolag vi har hjälpt.

Oliwer Brewitz
Grundare & Projektledare

Tel: +46 704 55 14 48
Mail: oliwer@affiliated.se

Våra tjänster

Vi är din externa marknadsföringspartner som hjälper ditt företag växa med hjälp av digital marknadsföring.

Google Ads

Våra specialister hjälper dig sätta upp, hantera och optimera annonser på Google efter konstens regler. Vi är certifierad Google Partner.

Sökmotoroptimering (SEO)

Vi hjälper ditt företag driva relevant och säljande trafik via sökmotorer. Vi hjälper till med off page, on page och teknisk SEO.

Webbutveckling

Vi kombinerar design & funktionalitet! Vi skapar snygga och konverterande hemsidor i Wordpress som ökar er digitala tillväxt.

Meta Ads

Våra annonsspecialister hjälper dig sätta upp, hantera och optimera annonser på Facebook & Instagram. Kontakta oss idag!

Programmatisk annonsering

Vi hjälper ditt företag synas på poplära webbplatser & tidsskrifter. Vi sätter upp strategier, skapar banners & sätter upp effektiva kampanjer.

Analys & Strategi

Låt oss bli er dedikera mediapartner där vi analyserar er digitala närvaro och sätter upp en skräddarsydd strategi för ert bolag.

Så säger våra kunder

Affiliated har hjälpt vårt familjeföretag i över 5 år och vi har sedan dess vuxit från 3 MSEK till över 25 MSEK i omsättning. Affiliated har haft en kritisk roll till vår ökade försäljning med hjälp av bl.a. SEO & annonsering på Google där vi även fått mycket insikter kring sökbeteenden och kunnat utveckla vår affär utifrån kundernas behov. Vi ser fram emot många framgångsrika år för oss båda framöver.

Bobby Baktash
VD, Stockholm Mattor & Golv AB

Utvalda referenser

Kontakta oss vid frågor eller för att begära offert

Har du en fråga kring våra tjänster, hur vi arbetar eller vill du ha en offert på ett samarbete? Du når oss enkelt genom att maila till get@affiliated.se, ring oss på 0704 55 14 48 eller fylla i kontaktformulär nedan så hör vi av oss för att boka in en digitalt möte.

14 + 6 =