Om oss

Om Affiliated

Affiliated Digitalbyrå har lång erfarenhet och djup kunskap inom digitala kanaler & digital marknadsföring. Vi är ett team av seniora konsulter med ett brett spektrum av kompetenser.

Vi brinner för att hjälpa tillväxtfokuserade företag öka sin försäljning genom digitala kanaler. Vi använder oss av beprövade metoder för att utveckla ert erbjudande och generera relevant trafik med avancerade & mätbara marknadsföringstekniker.

Affiliated betyder ansluten, vilket speglar vår mission att stödja företags tillväxt genom nära samarbeten. Vårt mål är att agera som en förlängning av ert företag och bidra till er långsiktiga & lönsamma tillväxt genom effektiv & mätbar digital marknadsföring.

Varför finns vi?

Vi är byrån för er som förstått potentialen med digital marknadsföring men saknar kompetens, tid eller resurser för att driva relevant trafik och konvertera era besökare till betalande kunder. Vi tar ett helhetsgrepp över er digitala närvaro och hjälper er utveckla er digitala affär för maximala resultat.

Vad utmärker oss mot andra?

En övervägande majoritet av våra specialister har +10 års erfarenhet inom IT & digital marknadsföring med hundratals framgångsrika projekt åt små till stora kunder. Vi brinner för att hjälpa företag växa genom skräddarsydda strategier inom marknadsföring & digital försäljning. Vi kan hjälpa er växa genom att axla specialistroller eller ta ett helhetgrepp över er hela eller delar av er digitala marknadsföring.

Vi vill vara er nära partner för allt digitalt och när ni anlitar oss kan ni känna er trygga med att ni får vårt fulla engagemang & kvalificerad rådgivning.

Låter det intressant? 

Vi tar gärna ett första samtal eller möta med er för att presentera oss närmare och lyssna in era behov. Om uppdraget lämpar sig för oss tar vi gärna fram ett offertförslag kring hur vi kan samarbeta. 

Du når oss enklast på +46 704 55 14 48 eller via mail på get@affiliated.se.

Våra konsulter

Oliwer Brewitz
Projektledare
+46 704 55 14 48
oliwer@affiliated.se

Markus Nykänen
Google Specialist

Markus Lundh
Meta Specialist

Leroy Brewitz
Programmatic Lead

Samuel Lindkvist
Tech Lead

Gabriel Celsi
Foto & Video

Niklas Knoph
Copywriter

Vårt konsultnätverk
Läs om IT-bemanning

Partners

Vill du bli uppringd?

Våra tjänster

Vi är din nära partner som hjälper ditt företag växa genom digtala kanaler.

Sökmotoroptimering (SEO)

Vi hjälper ditt företag driva relevant och säljande trafik via sökmotorer. Vi hjälper till med off page, on page och teknisk SEO.

Google Ads

Våra specialister hjälper dig sätta upp, hantera och optimera annonser på Google efter konstens regler. Vi är certifierad Google Partner.

Meta Ads

Våra annonsspecialister hjälper dig sätta upp, hantera och optimera annonser på Facebook & Instagram. Kontakta oss idag!

Programmatisk annonsering

Vi hjälper ditt företag synas på populära webbplatser & tidsskrifter. Vi sätter upp strategier, skapar banners & sätter upp effektiva kampanjer.

Webbutveckling

Vi kombinerar design & funktionalitet! Vi skapar snygga och konverterande hemsidor i Wordpress som ökar er digitala tillväxt.

Apputveckling

Låt oss utveckla er nya app till ert företag. Oavsett om ni ska använda den internt eller utveckla en app för era kunder kan vi hjälpa er.

Så säger våra kunder

Affiliated har hjälpt vårt familjeföretag i över 5 år och vi har sedan dess vuxit från 3 MSEK till över 25 MSEK i omsättning. Affiliated har haft en kritisk roll till vår ökade försäljning med hjälp av bl.a. SEO & annonsering på Google där vi även fått mycket insikter kring sökbeteenden och kunnat utveckla vår affär utifrån kundernas behov. Vi ser fram emot många framgångsrika år för oss båda framöver.

Bobby Baktash
VD, Stockholm Mattor & Golv AB

Kontakta oss vid frågor eller för att begära offert

Har du en fråga kring våra tjänster, hur vi arbetar eller vill du ha en offert på ett samarbete? Du når oss enkelt genom att maila till get@affiliated.se, ring oss på +46 704 55 14 48 eller fylla i kontaktformulär nedan så hör vi av oss för att boka in en digitalt möte.

15 + 4 =