Om oss

Oliwer Brewitz
Growth Manager

Mail: oliwer@affiliated.se
Linkedin: Besök profil

Markus Lundh
Digital Marketing Specialist

Mail: markus@affiliated.se
Linkedin: Besök profil

Samuel Lindkvist
Full Stack Developer

Mail: samuel@affiliated.se
Linkedin: Besök profil

Varför finns vi?

Vi är byrån för dig som förstått potentialen med att synas online men som saknar kompetens, tid eller resurser att bygga säljande kundresor och driva relevant trafik genom framförallt Google men vi hjälper även till med annonsering på t.ex. Youtube, Bing, sociala medier och mycket mer. Vi tar ett helhetsgrepp över er digital närvaro.

Kort om oss

Affiliated Digitalbyrå har lång erfarenhet & djup kunskap inom digital marknadsföring. Vi har ledande kompetens inom sökmarknadsföring och webbdesign. Vi hjälper företag med tillväxtambition att öka sin försäljning via digitala kanaler. Detta gör vi genom beprövade metoder där vi förtydligar ert erbjudande, ökar relevansen på er webbplats och driver in relevant trafik via sökmotorer och annonsering.

Affiliated betyder ansluten vilket är kopplat till vårt mission att hjälpa företag växa genom nära samarbeten. Vi vill vara en förlängning av ert bolag och hjälpa er skapa långsiktig & lönsam tillväxt genom effektiv digital marknadsföring.

Våra kunder

Vi inriktar oss primärt mot bolag som omsätter 5-50 MSEK och har 2 till 50 anställda som saknar kompetens, tid eller resurser att bygga säljande hemsidor, användarvänliga appar, lönsamma annonskampanjer eller sökmotoroptimera sina hemsidor så att de löpande genererar relevant trafik som leder till fler förfrågningar och ökad försäljning.

Vi har +10 års erfarenhet inom webb & digital marknadsföring och har hjälpt hundratals kunder i alltifrån små till stora projekt. Vårt fokus ligger på att hjälpa företag växa genom marknadsföring i sökmotorer och sociala medier. Vi axlar såväl specialistroller som tar helhetgrepp över er annonsering, hjälper till att utforma & definiera varumärkesplattformar, skapar redaktionellt, grafiskt och rörligt innehåll, bygger appar och mycket annat som är relaterat till vår kärnverksamhet och erfarenhet.

Vi vill vara er nära partner för allt digitalt och när ni anlitar oss kan ni alltid känna er trygga med att ni får vårt fulla engagemang & kvalificerad rådgivning.

Kontakta oss för offert

Tveka inte kontakta oss för att gå igenom era behov så tar vi fram ett skräddarsytt affärsupplägg eller scrolla vidare för att läsa mer om våra tjänster och bolag vi har hjälpt genom åren.

Våra tjänster

Vi är din externa marknadsföringspartner som hjälper ditt företag växa med hjälp av digital marknadsföring.

Sökmotoroptimering (SEO)

Vi hjälper ditt företag driva relevant och säljande trafik via sökmotorer. Vi hjälper till med off page, on page och teknisk SEO.

Google Ads

Våra specialister hjälper dig sätta upp, hantera och optimera annonser på Google efter konstens regler. Vi är certifierad Google Partner.

Meta Ads

Våra annonsspecialister hjälper dig sätta upp, hantera och optimera annonser på Facebook & Instagram. Kontakta oss idag!

Webbutveckling

Vi kombinerar design & funktionalitet! Vi skapar snygga och konverterande hemsidor i Wordpress som ökar er digitala tillväxt.

Programmatisk annonsering

Vi hjälper ditt företag synas på populära webbplatser & tidsskrifter. Vi sätter upp strategier, skapar banners & sätter upp effektiva kampanjer.

Analys & Strategi

Låt oss bli er dedikerade mediapartner där vi analyserar er digitala närvaro och sätter upp en skräddarsydd strategi för ert bolag.

Så säger våra kunder

Affiliated har hjälpt vårt familjeföretag i över 5 år och vi har sedan dess vuxit från 3 MSEK till över 25 MSEK i omsättning. Affiliated har haft en kritisk roll till vår ökade försäljning med hjälp av bl.a. SEO & annonsering på Google där vi även fått mycket insikter kring sökbeteenden och kunnat utveckla vår affär utifrån kundernas behov. Vi ser fram emot många framgångsrika år för oss båda framöver.

Bobby Baktash
VD, Stockholm Mattor & Golv AB

Utvalda referenser

Kontakta oss vid frågor eller för att begära offert

Har du en fråga kring våra tjänster, hur vi arbetar eller vill du ha en offert på ett samarbete? Du når oss enkelt genom att maila till get@affiliated.se, ring oss på +46 704 55 14 48 eller fylla i kontaktformulär nedan så hör vi av oss för att boka in en digitalt möte.

11 + 4 =