Konsulter inom Backend

Anlita erfarna Backend-utvecklare 

Vi har ett stort nätverk av kunniga & erfarna backend-utvecklare

Backend-utvecklare i Stockholm & på Distans

Stärk ert team med backend-kompetens

I en värld där robust och skalbar backend-teknologi är avgörande, erbjuder vi dig möjligheten att hyra erfarna backend-utvecklare, antingen för arbete på plats i Stockholm eller på distans. Vårt team av professionella utvecklare är redo att hjälpa ditt företag att nå nya tekniska höjder.

Vårt team av backend-utvecklare är välutrustat för att ta sig an utmaningar i alla skeden av ditt projekt.

Kontakta oss idag för att få ett skräddarsytt affärsupplägg som är anpassat efter era behov. Ring oss på 0704 55 14 48 eller maila get@affiliated.se.

Vad vi erbjuder: 

  • Specialister inom Backend-utveckling: Våra utvecklare är experter på server, applikationslogik, databaser och systemintegration.
  • Flexibel placering: Oavsett om du behöver någon på plats i Stockholm eller föredrar att arbeta på distans, kan våra utvecklare anpassa sig efter dina behov.
  • Kostnadseffektiva lösningar: Du får den kompetens du behöver när du behöver den, utan att binda upp dig i långsiktiga anställningsavtal.

Flexibel bemanning efter era behov

Våra backend-utvecklare är redo att dyka in i ditt projekt och bidra med sin tekniska expertis. Oavsett om det är för kortvariga uppdrag eller långsiktiga projekt, kan vi erbjuda de rätta talangerna för att uppfylla dina behov.

Kontakta oss för hjälp med bemanning av Backend-utvecklare

Kontakta oss idag för att boka ett första möte och berätta mer om ert företag & era behov så tar vi fram ett skräddarsytt förslag. Du når oss enklast på 0704 55 14 48 eller via mail på get@affiliated.se

Kontakta oss för offert

Ring oss på 0704 55 14 48 eller maila get@affiliated.se.

Utvalda referenser

Kontakta oss vid frågor eller för att begära offert

Har du en fråga kring våra tjänster, hur vi arbetar eller vill du ha en offert på ett samarbete? Du når oss enkelt genom att maila till get@affiliated.se, ring oss på +46 704 55 14 48 eller fylla i kontaktformulär nedan så hör vi av oss för att boka in en digitalt möte.

5 + 9 =