Optimera er annonsering med AI

Förbättra er resultat med AI-annonsering  

Utnyttja kraft med artificiell intelligens för att maximera avkastning från era kampanjer.

Automatisk optimering av er annonsering

Stärk er marknadsföring med AI-annonsering

I den snabbt föränderliga digitala marknadsföringsvärlden har AI-annonsering framträtt som ett kraftfullt verktyg för att driva effektivitet och precision i annonseringskampanjer. Vårt team av experter är här för att vägleda dig genom att utnyttja AI för att skapa dynamiskt annonsmaterial, optimera budgivning och säkerställa mätbarhet, för att maximera din ROI över plattformar som Google Ads, Meta Ads och programmatisk annonsering.

Kontakta oss idag för att få ett skräddarsytt affärsupplägg som är anpassat efter era behov. Ring oss på 0704 55 14 48 eller maila get@affiliated.se.

Så använder vi AI

AI-producerat annonsmaterial: Genom att använda AI för att skapa och anpassa annonsmaterial, säkerställer vi att dina annonser är relevanta och engagerande för din målgrupp.

Optimering av budgivning med AI: Vår AI-teknik analyserar realtidsdata för att justera budgivningen automatiskt, säkerställande att du får mest värde för din budget.

Mätbarhet med avancerade verktyg: Vi implementerar Google Tag Manager och Google Analytics 4, tillsammans med CAPI (Meta) och first-party cookies via server-side tracking, för att ge dig djupgående insikter om din kampanjprestanda.

Flexibla lösningar efter era behov

Förbättrad annonskvalitet: Genom att fokusera på sökintention istället för sökord, förbättrar AI-annonsering relevansen i dina kampanjer.

Ökad ROI: Automatiserad budgivning och optimerad annonsvisning leder till högre konverteringsrater och bättre användning av din annonsbudget.

Mätbar framgång: Med avancerad spårning och analys får du en klar bild av dina annonseringsinsatser och deras inverkan på din verksamhet.

Kom igång med AI-optimerad annonsering

Låt oss hjälpa dig att utforska potentialen med AI-annonsering och hur det kan revolutionera din digitala närvaro. Kontakta oss för att diskutera hur vi kan anpassa våra AI-annonseringstjänster för att uppfylla dina unika mål och behov. Vårt team är redo att föra din marknadsföringsstrategi till nästa nivå med skräddarsydda lösningar för AI-annonsering.

Kontakta oss för hjälp AI-annonsering

Kontakta oss idag för att boka ett första möte och berätta mer om ert företag & era behov så tar vi fram ett skräddarsytt förslag. Du når oss enklast på 0704 55 14 48 eller via mail på get@affiliated.se

Kontakta oss för offert

Ring oss på 0704 55 14 48 eller maila get@affiliated.se.

Kontakta oss vid frågor eller för att begära offert

Har du en fråga kring våra tjänster, hur vi arbetar eller vill du ha en offert på ett samarbete? Du når oss enkelt genom att maila till get@affiliated.se, ring oss på +46 704 55 14 48 eller fylla i kontaktformulär nedan så hör vi av oss för att boka in en digitalt möte.

1 + 14 =