Appar för mobil, surfplattor & webb

Utveckling av webb- & mobilappar

Vi bygger användarfokuserade applikationer baserade på moderna ramverk & gränssnitt

Apputvecklare i Stockholm

Att utveckla en applikation som uppfyller de tekniska och designmässiga kraven är inte alltid en lätt match. Vi har genom åren byggt mängder av nativeappar, hybridappar och webbapplikationer. Med Affiliated kan du känna dig trygg att du anlitar en apputvecklare som bygger en användarvänlig och konverteringsfokuserad applikation. 

Vi har genom åren hjälpt företag över en rad olika branscher att bygga moderna och säljande applikationer. Vi brinner för digitala produkter och strävar alltid efter att utvecklas genom att hålla oss uppdaterade i nya trender och funktioner som skapar värde för era kunder. 

Våra applikationer utvecklas i moderna ramverk & gränssnitt (C#, .NET, React m.fl.) och är fullt anpassningsbara för att lyckas konkurrera om kunder i ert marknadssegment. Vi hostar våra applikationer på klimatneutrala servrar som följer GDPR-compliance.

Kontakta oss idag så berättar vi mer!

Samuel Lindkvist
Technical Lead – App Development

+46 763 25 76 89
samuel@affiliated.se

Vill du hellre bli uppringd?

Vår arbetsprocess

1. Kundintervju

Innan vi kör igång är det dags att ni berättar om ert företag, er målgrupp, era konkurrenter samt delar med er av logotyp, grafisk manual, typsnitt, bilder, texter och annat som ska finnas med.

2. Förstudie

Nästa steg kör vi igång med en förstudie som sätter grunden för antalet sidmallar som ska tas fram till den nya applikationen. Varje vy får en unik sidmall med egen design.

3. Planering

När vi kommit överens om ett upplägg inleder vi med att lägga upp en tids- och projektplan som baserar sig på er och vår beläggning så vi är överens om vad som förväntas från bägge parter.

4. User story

Därefter gör vi en plan över vilket innehåll sidorna ska innehålla och skapar user stories för alla flöden. När det är klart kan ni eller vi börja producera applikationens funktionalitet.

5. Design & Utveckling

När vi har bestämt en user story börjar vi designa designmallar till appen. Mallarna lägger grunden för appens sidor. Vi sätter därefter igång med funktionsanpassning.

6. Lansering

Nu börjar applikationen bli klar och vi utför testning samt låter er ta del av första demoversionerna. I detta läge revideras appen och publiceras på webben eller i önskat appbibliotek.

Vill du bli uppringd?

Frågor & Svar

Vad är en Appbyrå?

En appbyrå är ett företag som erbjuder applikationsutveckling. Vår specialistkompetens är utveckling hybridapplikationer. 

Varför ska jag välja er?

Som vi har nämnt tidigare jobbar vi med skräddarsydda upplägg som bygger ger dig rätt förutsättningar baserat på våra lång erfarenhet inom den digital sfären.

Vårt team har erfarenhet från snabbväxande e-handlare, startups, byråer och mycket mer.

Förutom vår kunskap inom det digitala har vi erfarenhet av såväl bolags- och varumärkesbyggande vilket ger oss djupare förståelse för de utmaningar ni står inför och kunskap som är värdefull i strategiska beslut och prioriteringar.

Vad är en hybridapplikation?

En hybridapplikation är webbaserad app som kan paketeras i nativeformat. Detta innebär att den går att köra både på webben och nås via en specific URL samt går att publicera som en app i olika appbutiker med utökad funktionalitet som vilken annan applikation som helst. Fördelen med hybridappar är att applikationen blir plattformsoberoende och man slipper utveckla olika appar för olika plattformar.

Vad kostar era tjänster?

Vi jobbar med skräddarsydda och flexibla lösningar för alla våra kunder. Vi har inga färdiga paket med tjänster du inte behöver utan vi utgår ifrån era unika förutsättningar och skapar offerter utifrån era önskemål.

Vi kan erbjuda både fasta priser, timpriser och löpande avtal beroende på vad som passar er bäst.

Så säger våra kunder

Affiliated har hjälpt vårt familjeföretag i över 5 år och vi har sedan dess vuxit från 3 MSEK till över 25 MSEK i omsättning. Affiliated har haft en kritisk roll till vår ökade försäljning med hjälp av bl.a. SEO & annonsering på Google där vi även fått mycket insikter kring sökbeteenden och kunnat utveckla vår affär utifrån kundernas behov. Vi ser fram emot många framgångsrika år för oss båda framöver.

Bobby Baktash
VD, Stockholm Mattor & Golv AB

Utvalda referenser

Kontakta oss vid frågor eller för att begära offert

Har du en fråga kring våra tjänster, hur vi arbetar eller vill du ha en offert på ett samarbete? Du når oss enkelt genom att maila till get@affiliated.se, ring oss på +46 704 55 14 48 eller fylla i kontaktformulär nedan så hör vi av oss för att boka in en digitalt möte.

6 + 13 =