Appar för mobil, surfplattor & webb

Utveckling av webb- & mobilappar

Vi bygger användarfokuserade applikationer baserade på moderna ramverk & gränssnitt

Apputvecklare i Stockholm

Kompetens inom appar & digital strategi

Att utveckla en applikation som uppfyller de tekniska och designmässiga kraven är inte alltid en lätt match. Vi har genom åren byggt mängder av nativeappar, webbapplikationer och hybridappar. Med Affiliated kan du känna dig trygg att du anlitar apputvecklare som bygger användarvänliga och moderna applikationer som passar just era behov samt uppfyller era användares krav på design & upplevelse.

Oavsett om du behöver en mobilapp, ett internt system eller en kommersiell webbapp har vi ett team som passar just ert behov. Vi skapar ett skräddarsytt design- & utvecklingsteam anpassat efter era behov.

Utvecklingsteam & enskilda IT-konsulter

Vi erbjuder både kompletta utvecklingsteam med allifrån projektledare till UI/UX-designers och frontend/backend/fullstack-utvecklare till uthyrning av enskilda IT-konsulter med särskilda kompetenser.

Lång erfarenhet inom apputveckling

Vi har genom åren hjälpt företag över en rad olika branscher att bygga moderna och säljande applikationer. Vi brinner för digitala produkter och strävar alltid efter att utvecklas genom att hålla oss uppdaterade i nya trender och funktioner som skapar värde för era kunder.

Våra applikationer utvecklas i moderna programmeringsspråk & ramverk (Swift, Kotlin, C, C+, C#, .NET, PHP, Java, Javascript, React m.fl.) och är fullt anpassningsbara för att optimera era arbetssätt och konkurrera om kunder i ert marknadssegment.

Kontakta oss för offert

Oavsett om ni har en färdig kravspecifikation och design eller behöver hjälp att konceptualisera och realisera en idé så tar vi gärna en dialog för att hjälpa er komma vidare med ett prisförslag.

Kontakta oss idag så berättar vi mer!

Oliwer Brewitz
Kundansvarig & Projektledare

+46 704 55 14 48
oliwer@affiliated.se

Vår arbetsprocess

1. Kundintervju

Innan vi kör igång är det dags att ni berättar om ert företag, er målgrupp, era konkurrenter samt delar med er av logotyp, grafisk manual, typsnitt, bilder, texter och annat som ska finnas med.

2. Förstudie

Nästa steg kör vi igång med en förstudie som sätter grunden för funktionaltieten som ska tas fram i den nya applikationen. Varje sida får en unik design & kravspecifikation.

3. Planering

När vi kommit överens om design & funktionalitet lägger vi upp en tids- och projektplan som baserar sig på er och vår beläggning så vi båda är överens om vad som förväntas.

4. User story

Därefter gör vi en plan över vilket innehåll sidorna ska innehålla och skapar user stories för de olika kundresorna. När det är klart börjar vi producera applikationens funktionalitet.

5. Design & Utveckling

När vi har bestämt en user story börjar vi utveckla designmallarna till appen. Mallarna lägger grunden för appens sidor. Vi sätter därefter igång med funktionsanpassning.

6. Lansering

När applikationen börjar bli klar utförs testning & revisionsrundor. När appen ör godkänd publiceras den på er webbplats, på önskad subdomän eller i önskade appbibliotek.

Vill du hellre bli uppringd?

Frågor & Svar

Vad är en appbyrå?

En appbyrå är ett företag som erbjuder applikationsutveckling.

Förutom att utveckla mobilapplikationer, webbapplikationer, intrasystem & hybridapplikationer erbjuder vi även webbutveckling, ASO (App Store Optimization), UI/UX-design & mycket mer.

Våra team tillgodoser er med ett komplett erbjudande med alltifrån strategi till UI/UX-design samt analys & utveckling. 

Varför ska jag välja er?

Vårt team har erfarenhet från snabbväxande e-handlare, startups, digitala byråer, reklambyråer och mycket mer.

Vi tillgodoser er med allt för er applikation, oavsett plattform, affärsmål eller mognadsgrad i processen. Vårt team har erfarnhet inom media & tech-scenen vilket ger oss ett unikt perspektiv på monetisering av digitala produkter.

Förutom vår kunskap inom det digitala har vi erfarenhet av bolags- &  varumärkesbyggande samt organisation vilket ger oss djupare förståelse och kunskap som är värdefull i alla de strategiska beslut och prioriteringar som behöver göras genom processen.

Vad kostar det att utveckla en mobilapp?

Kostnaden för en mobilapplikation varierar beroende på hur kravspecifikationen ser ut. Vi kan utveckla allt ifrån interna mobilappar där ni kan hålla koll på nyckeltal, kommunicera med medarbete och hantera enklare uppgifter när ni ofta är på språng till att utveckla kommersiella mobilappar med möjlighet att ta betalt från användarna.

En annan aspekt för just mobilappar är att native applikationer för iOS och Android använder olika programmeringsspråk och således kräver utveckling av separata appar. Ett sätt att kringå detta är att kombinera native funktionalitet med webbaserade applikationer i en s.ka. hybridapplikation. Detta innebär att vissa delar utvecklas skräddarsytt för respektive operativsystem medans andra delar utvecklas och paketeras i ett webbaserat format .

Vi kan utveckla inhouse med vårt team i Sverige eller outsourca delar av utvecklingen till s.ka. Offshore-team med en svensk projektledare. Det sistnämnda blir oftast betydligt billigare men har generellt sett längre ledtider.

Beroende på tidsplan, vilket förarbete & hur utförlig kravspecifikation ni har gjort sedan tidigare kan därför kostnaden variera kraftigt. Det bästa är om ni kontaktar oss för ett förutsättningslöst möte så hjälper vi er komma vidare.

Vad kostar det att utveckla en webbapp?

Kostnaden för en webbapplikation varierar beroende på hur kravspecifikationen ser ut. Vi kan utveckla allt ifrån enklare kalkylatorer och funktionalitet till er webbplats, till skräddarsydda CMS & CRM-system och mer komplexa infrastrukturer som sätter grunden för hela era arbetsflöden.

Vi kan utveckla inhouse med vårt team i Sverige eller outsourca delar av utvecklingen till s.ka. Offshore-team med en svensk projektledare. Det sistnämnda blir oftast betydligt billigare men har generellt sett längre ledtider.

Beroende på tidsplan, vilket förarbete & hur utförlig kravspecifikation ni har gjort sedan tidigare kan därför kostnaden variera kraftigt. Det bästa är om ni kontaktar oss för ett förutsättningslöst möte så hjälper vi er komma vidare.

Vad är en hybridapplikation?

En hybridapplikation är webbaserad app som kan paketeras i nativeformat. Detta innebär att den går att köra både på webben och nås via en specific URL samt går att publicera som en app i olika appbutiker med utökad funktionalitet som vilken annan applikation som helst. Fördelen med hybridappar är att applikationen blir plattformsoberoende och man slipper utveckla olika appar för olika plattformar.

Vad kostar det att anlita en apputvecklare?

Vi jobbar med skräddarsydda och flexibla lösningar för alla våra kunder. Vi har inga färdiga paket med tjänster du inte behöver utan vi utgår ifrån era unika förutsättningar och skapar offerter utifrån era önskemål.

För oss är inget omöjligt och vi kan skapa lösningar för alla behov med vår diversifierade team av utvecklare. Vi kan erbjuda fasta priser, timpriser och löpande avtal beroende på vad som passar er bäst.

Vårt arvode ligger på 695 kr / tim och uppått beroende på omfattning av projekt, tidsplan & projektets omfattning.

Tveka inte kontakta oss om du vill ha ett estimat, göra en förstudie eller få en fast offert för ert kommande apputvecklingsprojekt.

Så säger våra kunder

Affiliated har hjälpt vårt familjeföretag i över 5 år och vi har sedan dess vuxit från 3 MSEK till över 25 MSEK i omsättning. Affiliated har haft en kritisk roll till vår ökade försäljning med hjälp av bl.a. SEO & annonsering på Google där vi även fått mycket insikter kring sökbeteenden och kunnat utveckla vår affär utifrån kundernas behov. Vi ser fram emot många framgångsrika år för oss båda framöver.

Bobby Baktash
VD, Stockholm Mattor & Golv AB

Utvalda referenser

Kontakta oss vid frågor eller för att begära offert

Har du en fråga kring våra tjänster, hur vi arbetar eller vill du ha en offert på ett samarbete? Du når oss enkelt genom att maila till get@affiliated.se, ring oss på +46 704 55 14 48 eller fylla i kontaktformulär nedan så hör vi av oss för att boka in en digitalt möte.

3 + 6 =