En digital bolagsbyggare

Nästa generations digitala bolag

Här kan du läsa om vår filosofi som bolagsbyggare och våra investeringsmöjligheter

En bolagsbyggare i tiden

Affiliated är en bolagsbyggare som fokuserar på digitala varumärken. Världen förändras kontinuerligt och morgondagens kunder ställer högre krav än någonsin tidigare på att enkelt hitta till företag och få snabb & enkel service. Vi tror starkt på att vi kan utmana dagens marknadsledare med nya idéer, tekniker och strategier.

Vårt team har lång erfarenhet från startups och har bygga konkurrenskraftiga bolag som expanderat snabbt genom att positionera sig tydligt och ta marknadsandelar. Vi identifierar ständigt nya möjligheter och projekt där vi bryter mark och hjälper våra samarbetspartners öka sin försäljning genom leadgenerering eller direktförsäljning av deras produkter.

Vår unika kompetens inom varumärkesutveckling, grafiskt & redaktionellt innehåll, webbutveckling och digital marknadsföring ger oss unik konkurrenskraft på marknader som inte alltid är uppenbara för alla andra. Vi utvecklar digitala varumärken och tekniska plattformar som engagerar besökarna och skapar långsiktigt tillväxt för oss och våra samarbetspartners.

Tveka inte höra av dig till oss om du har ett projekt du vill ha hjälp att utveckla eller om du är intresserad att investera i något av våra projekt.

Intressentfokuserad styrning 

Vi jobbar hårt för att maximera avkastningen i våra projekt för oss själva och våra investerare. Detta gör vi genom värdeskapande utveckling av funktionalitet och innehåll som leder till ökad konvertering.

Genom att skapa modeller för hur vi definierar varumärken, tar fram innehållsstrategier och skapar lönsamma affärsmodeller kan vi återanvända mycket av den know-how vi skapar samtidigt som vi ökar vår träffyta gentemot kunder.

Tveka inte höra av dig om du vill veta mer om hur vi arbetar.

Vår filosofi

Vi har specialiserat oss på att utveckla, validera och skala digtala affärer.

Utveckling

Bygg en MVP

Validering

Validera affärsmodell

Skala

Investera & skala insatser

Repetera

Repetera processen

Utvalda projekt

Kontakta oss vid frågor eller för att begära offert

Har du en fråga kring våra tjänster, hur vi arbetar eller vill du ha en offert på ett samarbete? Du når oss enkelt genom att maila till get@affiliated.se, ring oss på +46 704 55 14 48 eller fylla i kontaktformulär nedan så hör vi av oss för att boka in en digitalt möte.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.