Framgångsrika kundcase

Nedan presenterar vi ett urval av våra kundcase. Vissa av kunderna har varit våra kunder mindre än 1 år och andra mer än 5 år. Framgångsfaktorn till dessa är alla desamma – vi har fått vara inblandade i strategi och uppsättning av kampanjer samt fått möjlighet att implementera de åtgärdsförlag som har presenteras av våra specialister. 

Arkipelagmarin.se

Tjänst: Webbutveckling + Google Ads + SEO
Annonsbudget: 3.000 kr / mån
Nya affärer: 240.000 kr ex. moms / mån*
ROI (Return of investment): 80x
*Baserat på april 2024 under pågående samarbete.

Arkipelagmarin.se har fått en helt ny webbplats i samband med lansering av deras nya företag. Vi har hjälpt till med alltifrån logotyp och varumärkesplattform till webbutveckling, SEO & annonsering på Google. 

På mindre än 5 månader har de blivit marknadsledande inom SEO för sitt affärssegment och får tillbaka närmare 80 gånger de pengar de lägger på sin annonsering via Google Ads.

Kund sedan November 2023.

Sthlmmattor.se

Tjänst: Google Ads + SEO + Digital Strategi
Annonsbudget: 60.000 kr / mån
Försäljning: 2.000.000 kr ex. moms / mån*
ROI (Return of investment): 33,3x
*Baserat på feb 2024 under pågående samarbete.

Vi är exklusiv rådgivare åt STHLM Mattor kring deras digitala strategi. Arbetet innefattar löpande optimering av Google Ads & SEO samt rådgivning kring deras digitala närvaro.

Kund sedan 2021.

Engmankliniken.se

Tjänst: Google Ads + SEO + Innehållsproduktion + Webbutveckling
Annonsbudget: 10.000 kr / mån
Försäljning: 100.000 kr ex. moms / mån*
ROI (Return of investment): 10x
*Baserat på feb 2022 under pågående samarbete.

Vi har hjälpt Marie på Engmankliniken sedan 2015 att utveckla webbplats, skriva innehåll samt hantera och optimera SEO & Google Ads. Hon driver idag ett av de ledande varumärkena på marknaden när det kommer till synlighet på Google.

Kund sedan 2015.

Våra tjänster

Vi är din nära partner som hjälper ditt företag växa genom digtala kanaler.

Sökmotoroptimering (SEO)

Vi hjälper ditt företag driva relevant och säljande trafik via sökmotorer. Vi hjälper till med off page, on page och teknisk SEO.

Google Ads

Våra specialister hjälper dig sätta upp, hantera och optimera annonser på Google efter konstens regler. Vi är certifierad Google Partner.

Meta Ads

Våra annonsspecialister hjälper dig sätta upp, hantera och optimera annonser på Facebook & Instagram. Kontakta oss idag!

Programmatisk annonsering

Vi hjälper ditt företag synas på populära webbplatser & tidsskrifter. Vi sätter upp strategier, skapar banners & sätter upp effektiva kampanjer.

Webbutveckling

Vi kombinerar design & funktionalitet! Vi skapar snygga och konverterande hemsidor i Wordpress som ökar er digitala tillväxt.

Apputveckling

Låt oss utveckla er nya app till ert företag. Oavsett om ni ska använda den internt eller utveckla en app för era kunder kan vi hjälpa er.

Så säger våra kunder

Affiliated har hjälpt vårt familjeföretag i över 5 år och vi har sedan dess vuxit från 3 MSEK till över 25 MSEK i omsättning. Affiliated har haft en kritisk roll till vår ökade försäljning med hjälp av bl.a. SEO & annonsering på Google där vi även fått mycket insikter kring sökbeteenden och kunnat utveckla vår affär utifrån kundernas behov. Vi ser fram emot många framgångsrika år för oss båda framöver.

Bobby Baktash
VD, Stockholm Mattor & Golv AB

Utvalda referenser

Kontakta oss vid frågor eller för att begära offert

Har du en fråga kring våra tjänster, hur vi arbetar eller vill du ha en offert på ett samarbete? Du når oss enkelt genom att maila till get@affiliated.se, ring oss på +46 704 55 14 48 eller fylla i kontaktformulär nedan så hör vi av oss för att boka in en digitalt möte.

10 + 15 =