Framgångsrika kundcase

Nedan presenterar vi ett urval av våra kundcase. Vissa av kunderna har varit våra kunder mindre än 1 år och andra mer än 5 år. Framgångsfaktorn till dessa är alla desamma – vi har fått vara inblandade i strategi och uppsättning av kampanjer samt fått möjlighet att implementera de åtgärdsförlag som har presenteras av våra specialister. 

Stockholm Mattor & Golv AB

Tjänst: Google Ads + SEO + Meta Ads +  Innehållsproduktion + Webbdesign + Digital Strategi
Annonsbudget: 60.000 kr / mån
Försäljning: 1.500.000 kr ex. moms / mån*
ROI (Return of investment): 25x
*Baserat på feb 2022 under pågående samarbete.

Marie Engman Academy MEA AB

Tjänst: Google Ads + SEO + Innehållsproduktion + Webbutveckling
Annonsbudget: 10.000 kr / mån
Försäljning: 100.000 kr ex. moms / mån*
ROI (Return of investment): 10x
Kund sedan: Jan 2015
*Baserat på feb 2022 under pågående samarbete.

Aquatico Sthlm AB

Tjänst: Google Ads
Annonsbudget: 2.500 kr / mån
Nya affärer: 250.000 kr ex. moms / mån*
ROI (Return of investment): 100x
Kund sedan: Feb 2022
*Baserat på april 2022 under pågående samarbete.

Våra tjänster

Vi är din nära partner som hjälper ditt företag växa genom digtala kanaler.

Sökmotoroptimering (SEO)

Vi hjälper ditt företag driva relevant och säljande trafik via sökmotorer. Vi hjälper till med off page, on page och teknisk SEO.

Google Ads

Våra specialister hjälper dig sätta upp, hantera och optimera annonser på Google efter konstens regler. Vi är certifierad Google Partner.

Meta Ads

Våra annonsspecialister hjälper dig sätta upp, hantera och optimera annonser på Facebook & Instagram. Kontakta oss idag!

Programmatisk annonsering

Vi hjälper ditt företag synas på populära webbplatser & tidsskrifter. Vi sätter upp strategier, skapar banners & sätter upp effektiva kampanjer.

Webbutveckling

Vi kombinerar design & funktionalitet! Vi skapar snygga och konverterande hemsidor i Wordpress som ökar er digitala tillväxt.

Apputveckling

Låt oss utveckla er nya app till ert företag. Oavsett om ni ska använda den internt eller utveckla en app för era kunder kan vi hjälpa er.

Så säger våra kunder

Affiliated har hjälpt vårt familjeföretag i över 5 år och vi har sedan dess vuxit från 3 MSEK till över 25 MSEK i omsättning. Affiliated har haft en kritisk roll till vår ökade försäljning med hjälp av bl.a. SEO & annonsering på Google där vi även fått mycket insikter kring sökbeteenden och kunnat utveckla vår affär utifrån kundernas behov. Vi ser fram emot många framgångsrika år för oss båda framöver.

Bobby Baktash
VD, Stockholm Mattor & Golv AB

Utvalda referenser

Kontakta oss vid frågor eller för att begära offert

Har du en fråga kring våra tjänster, hur vi arbetar eller vill du ha en offert på ett samarbete? Du når oss enkelt genom att maila till get@affiliated.se, ring oss på +46 704 55 14 48 eller fylla i kontaktformulär nedan så hör vi av oss för att boka in en digitalt möte.

4 + 5 =