Chat with us, powered by LiveChat
08-10 10 01 get@affiliated.se

Ökad synlighet & fler affärer

Sökmotoroptimering [SEO]

Vi hjälper företag öka sin organiska söktrafik genom on-page, off-page & teknisk SEO.

Erfarna konsulter inom SEO

Lönsam sökmotoroptimering utgår alltid ifrån en värdeskapande innehållstrategi. Det innebär att man kan öka sin synlighet på Google genom att skapa värde för sina potentiella kunder med en webbplats som möter kundbeteenden. Kort och gott – prata kundens språk och presentera ett attraktivt och förtroendeingivande erbjudande.

Inom SEO finns det tre primära områden man behöver arbeta med för att öka sin: on page-optimering, off page-optimering och teknisk SEO. När vi jobbar med SEO eller sökmotoroptimering utgår vi alltid från Googles algoritmer och deras grundfilosofi som innebär att sökmotorer är byggda med användarens bästa i åtanke. Deras affärsidé är att leverera relevanta sökträffar när man söker och därmed har de som målsättning att premiera de företag som har det mest relevanta erbjudandet.

Sanningen är att det inte finns några enkla svar när det kommer till SEO. Algoritmer och förutsättningar förändras kontinuerligt. Likaså den externa konkurrensen på den fria marknaden. Det som utmärker oss mot många andra konsulter och byråer inom SEO-branschen är vårt sätt att arbete med kundanpassade och flexibla affärsupplägg.

Vi erbjuder ett komplett upplägg med sökordsanalyser, användaranalyser, produktion av SEO-texter, teknisk optimering och PR-fokuserade länkstrategier.

Inte din vanliga SEO-byrå

SEO är en del av vår DNA och vi har hjälpt många företag öka sin försäljning via sökmotorer genom åren. Vi är ett team av erfarna strateger, analytiker, skribenter och SEO-tekniker som hjälper småbolag att ta fram lönsamma sökstrategier. 

Vi skapar sälja kundresor med användarupplevelsen och era affärsmål i fokus vilket gynnar försäljning över alla era kanaler.

Kontakta oss idag för att få en analys av er webbplats, era konkurrenter och ett affärsupplägg som är anpassat efter era behov.

Våra tjänster

Vi är din externa marknadsföringspartner som hjälper ditt företag växa med hjälp av digital marknadsföring.

Digital Strategi

Vi identifierar flaskhalsar och sätter upp handlingsbara mediaplaner baserat på er budget, behov och situation.

Google Ads (SEM)

Våra specialister hjälper dig sätta upp, hantera och optimera annonser på Google efter konstens regler. Vi är Google Partner.

Innehållsproduktion

Vi är ett glatt gäng journalister, copywriters, designers, fotografer och videografer som älskar att skapa engagerande innehåll.

Sociala Medier (SMM)

Nå ut till fler kunder och sälj mer genom att annonsera i sociala medier som t.ex. Facebook, Instagram, Snapchat & TikTok.

Sökmotoroptimering (SEO)

Vi hjälper ditt företag driva relevant och säljande trafik via sökmotorer. Vi hjälper till med off page, on page och teknisk SEO. 

Webbdesign & Webbutveckling

Vi kombinerar design & funktionalitet! Vi skapar snygga och konverterande hemsidor som driver fler leads & ökar er försäljning.

Så säger våra kunder

Teamet på Affiliated har hjälpt vårt familjeföretag i över 5 år och vi har sedan dess vuxit från 3 MSEK till över 25 MSEK i omsättning. Affiliated har haft en kritisk roll till vår ökade försäljning med hjälp av bl.a. SEO & annonsering på Google. Vi ser fram emot många framgångsrika år för oss båda framöver.

Bobby Baktash
VD, Stockholm Mattor & Golv AB

Utvalda referenser

Års erfarenhet

Genomsnittlig ROI

Nöjda kunder

Kundbetyg på Google

Kontakta oss för offert

Tveka inte boka in ett möte med en av våra projektledare så kan vi berätta mer om hur det fungerar och hur våra upplägg ser ut. Maila oss på get@affiliated.se, ring 08-10 10 01 eller fyll i vårt formulär vårt formulär nedan.

2 + 9 =