Lansering av SEO-optimerad Webbplats till Arkipelag Marin

av | dec 15, 2023 | Kundcase

Lansering av Arkipelag Marins nya SEO-optimerade webbplats: Din båtpartner i Stockholms skärgård

Inledning
Spännande nyheter för båtentusiaster och följare av marinindustrin! Vi är glada att kunna meddela att en helt ny, SEO-optimerad webbplats för Arkipelag Marin har lanserats – din pålitliga båtpartner i Stockholms skärgård.

Om Arkipelag Marin
Arkipelag Marin har etablerat sig som en nyckelspelare inom båtindustrin och erbjuder omfattande tjänster som täcker alla dina båtbehov. Från rutinmässigt underhåll till försäljning av både motorbåtar och segelbåtar, är de dedikerade till att säkerställa den bästa upplevelsen på vattnet.

Vårt samarbete med Arkipelag Marin
 Vår resa med Arkipelag Marin har varit omfattande och mångfacetterad. Vi har samarbetat med dem från de inledande stadierna av varumärkesutveckling, genom innehållsproduktionens finesser, till de slutliga stadierna av webbplatsens design och utveckling. Detta samarbete har varit ett bevis på vårt engagemang för excellens och vår förmåga att leverera skräddarsydda lösningar till våra kunder.

Webbplatsens funktioner och SEO-strategi
 Den nya webbplatsen handlar inte bara om estetik och funktionalitet. Den är optimerad för sökmotorer, vilket säkerställer att Arkipelag Marin sticker ut i det digitala rummet. Vårt fokus har legat på att skapa ett användarvänligt gränssnitt som inte bara ser bra ut, utan också presterar effektivt i sökmotorrankningar.

Framtidsplaner
Men vi stannar inte där. Nästa fas i vår strategi innebär att etablera Arkipelag Marin som ett ledande namn i den online båtgemenskapen. Vi siktar på att uppnå detta genom strategiska organiska placeringar på Google, utnyttjande av kraften i Google Ads och implementering av riktad annonsering på olika sociala medieplattformar.

Besök den nya webbplatsen
 Vi inbjuder dig att utforska den nya webbplatsen och upptäcka det breda utbudet av tjänster som erbjuds av Arkipelag Marin. Besök arkipelagmarin.se och kliv in i världen av professionella båttjänster anpassade för Stockholms skärgård.

Avslutning
 Lanseringen av denna nya webbplats markerar en betydande milstolpe i vårt partnerskap med Arkipelag Marin. Vi är övertygade om att detta steg inte bara kommer att förbättra deras digitala närvaro, utan också bana väg för deras tillväxt och framgång inom marinindustrin. Håll utkik efter fler uppdateringar när vi fortsätter att navigera de digitala haven tillsammans!

Oliwer Brewitz
Digital Marketing Consultant

Vill du öka din trafik med hjälp av SEO?

Kontakta mig idag för att boka in ett första möte så berättar jag mer om hur vi kan hjälpa just ditt företag.

Maila mig på oliwer@affiliated.se eller ring på +46 704 55 14 48