Effektiv & mätbar marknadsföring

Annonsering på Google

Sälj mer genom att bli hittad när dina kunder söker efter dina produkter eller tjänster

SEM-Byrå i Stockholm

Det är enkelt att sätta upp annonser på Google Ads. Men för att skapa lönsamma kampanjer och få ut maximalt av er annonsering krävs en djup kunskap om hur Googles system och algoritmer fungerar. Våra mest erfarna konsulter har jobbat med Googles produkter i över 8 års tid och följt utvecklingen av hur de förändrats genom åren. Och tro oss, det ändras mycket och ofta.

Med Affiliated som er dedikerade SEM-partner kan ni känna er trygga med att ni annonserar på relevanta fraser med säljande annonser som ständigt analyseras och optimeras med en datadriven approach för att ni ska få ut maximalt av vårt samarbete. Vi sätter upp inte bara upp annonser och låter dem rulla utan vi implementerar automatiserade script och externa AI-system som effektiviserar vårt sätt att arbete och frigör mer tid till att ta fokusera på rätt åtgärder vid rätt tidpunkt.

Dessutom har vi kompetens inom grafisk design, copywriting, webbdesign, UI/UX & webbutveckling vilket gör det möjligt för oss att A/B-testa och täppa till flaskhalsar som kan uppstå på er webbplats.

Inte din vanliga SEM-byrå

Den främsta fördelen med att arbeta med oss är att vi tar ett helhetsgrepp över samtliga delar som påverkar annonsering på Google. För det räcker inte att stirra sig blint på sökord och annonstexter utan man behöver se över hela kundresan och identifiera sökområden som matchar annonseringens målsättningar med användarens sökintention.

Vi har lång erfarenhet från digitala strategier, webbdesign och skapa säljande kundresor. Detta ger oss en unik approach till hur vi arbetar med våra kunder och vidareutvecklar er annonsering på Google.

Tveka inte att kontakta oss om du vill anlita en SEM-byrå som bryr sig om din affär och vill växa tillsammans med ditt bolag!

Vår arbetsprocess

1. Kundintervju

VI inleder alltid våra samarbeten med en kundintervju där ni får berätta mer om ert företag och tjänsterna ni erbjuder. Således får vi lära oss mer om er målgrupp och deras utmaningar.

2. Sökordsanalys

Därefter genomför vi en sökordsanalys baserat på era viktigaste tjänster och främsta konkurrenter. Sökordsanalysen revideras i samråd med er innan vi påbörjar strategiarbetet.

3. Kampanjuppsättning

Vi sätter upp en optimerad kampanjstruktur som baserar sig på er webbplats innehåll och användarnas sökintention. Detta ger kampanjen en ökad relevans och lönsamhet.

4. Rapportering

Vi sätter därefter upp rapporter som delas med er så ni kan följa det löpande arbetet och utvärdera hur många nya förfrågningar och köp som kommer från våra gemensamma kampanjer.

5. Analys & Optimering

Nu börjar det riktiga arbetet. Vi utesluter irrelevanta sökord och A/B-testar annonser, målgrupper och mer för att sänka förvärvskostnaden och öka konverteringarna.

6. Design & Copy

Behöver ni hjälp att strukturera om innehållet på webbplatsen, ta fram nytt innehåll eller designa om en landningssida? Vi har kompetensen som krävs för att skapa säljande kundresor.

Vad vi erbjuder

Detta ingår alltid

 • Kundintervju
 • Sökordsanalys
 • Kampanjuppsättning
 • Löpande analys & A/B-testning
 • Rapportering

Tillval

 • Implementation av Google Analytics 4
 • Konfiguration av målspårning
 • Dynamiska sökannonser
 • Produktion av Displayannonser & Shopping-feed
 • Google Display
 • Google Shopping
 • Google Performance Max

Utvalda referenser

Kontakta oss för offert

Tveka inte boka in ett möte med en av våra projektledare så kan vi berätta mer om hur det fungerar och hur våra upplägg ser ut. Maila oss på get@affiliated.se eller fyll i vårt formulär vårt formulär nedan.

3 + 9 =