Öka er synlighet & få fler affärer

SEO för B2B-företag

Vi hjälper B2B-företag sökmotoroptimera sin hemsida.

Hem > Marknadsföring > SEO > SEO för B2B-företag

Sökmotoroptimering för B2B-företag

SEO har blivit en avgörande faktor för att etablera sitt B2B-företag som en ledande spelare i sin bransch. Genom att sökmotoroptimera er webbplats kan ni öka er synlighet, driva in relevant trafik och generera fler affärer från er webbplats.

B2B-tjänster har ofta komplexa kundresor där man över tid behöver etablera förtroende gentemot kunder och således vinna över kunder med fler träffpunkter än t.ex. vid köp av produkter via en e-handel där oftast låga priser och snabba leveranser är mer avgörande. SEO är ett utmärkt komplement för B2B-företag som t.ex. redan idag jobbar aktivt med outreach via telefon, annonsering i sociala medier, genom Google Ads, e-postutskick och andra marknadsföringsstrategier.

Skillnaden mellan SEO (inbound) & andra marknadsföringskanaler (outbound) är att kunden är mer mottaglig att ta emot er hjälp när de själva redan har identifierat sitt problem. Eller åtminstone när de tror att de identifierat sitt egna problem och lösning. Så om ni t.ex. skickar stora mängder e-post om en specifikt problem i er bransch, skapar intresse för problemet och användare börjar Googla efter det, då bör ni naturligtvis ha ett blogginlägg på er webbplats som bemöter utmaningar och presenterar en lämplig lösning.

Vårt team av seniora SEO-specialister har över över 25 års samlad erfarenhet av att sökmotoroptimera webbplatser inom en rad olika branscher. Vi hjälper till med kvalfiicerad SEO-rådgivning som leder till till ökad synlighet, fler förfrågningar och i slutändan fler affärer för just ert företag.

Kontakta oss för offert

Kontakta oss idag för att ett första möte och berätta mer om ert företag så tar vi fram ett skräddarsytt förslag för att ni ska kunna slå era konkurrenter om topplaceringarna på Google.  

Du når oss enklast på 0704 55 14 48 eller via mail på get@affiliated.se

Kontakta oss för offert

Ring oss på 0704 55 14 48 eller maila get@affiliated.se.

Vill du få en kostnadsfri SEO-analys?

Utvalda referenser

Kontakta oss vid frågor eller för att begära offert

Har du en fråga kring våra tjänster, hur vi arbetar eller vill du ha en offert på ett samarbete? Du når oss enkelt genom att maila till get@affiliated.se, ring oss på +46 704 55 14 48 eller fylla i kontaktformulär nedan så hör vi av oss för att boka in en digitalt möte.

11 + 8 =