Öka kännedom & repetera ert meddelande

Videoannonsering 

Stärk ert varumärke genom videoannonser i förtroendeingivande kontexter & hos premiumpublicister

Smart & mätbar videoannonsering

Från strategi till mätbara kampanjer

Välkommen till vårt omfattande utbud av videoannonseringstjänster, skräddarsydda för att maximera ditt varumärkes synlighet och engagemang på internet. Med en stark inriktning på innovativa plattformar som YouTube, Facebook, Instagram och andra premiumkanaler, är vi här för att hjälpa dig att berätta din historia på ett sätt som resonerar med din målgrupp och driver konkreta resultat.

Kontakta oss idag för att få ett skräddarsytt affärsupplägg som är anpassat efter era behov. Ring oss på 0704 55 14 48 eller maila get@affiliated.se.

Kraften i Videoannonsering

Videoannonsering står i framkanten av digital marknadsföring, och erbjuder en unik förmåga att fånga och behålla tittarnas uppmärksamhet. Genom att kombinera rörliga bilder, ljud och engagerande berättande, kan videoannonsering förmedla ditt budskap på ett kraftfullt och minnesvärt sätt. Vårt team av experter utnyttjar senaste teknik och kreativa strategier för att skapa videoannonser som inte bara ser bra ut, utan också omvandlar tittare till kunder.

Videoannonser på ledande plattformar

  • YouTube-annonsering: Med miljarder användare globalt är YouTube den ledande plattformen för videoannonsering. Vi optimerar dina kampanjer för att nå ut till rätt publik, oavsett om det är genom skippbara annonser, icke-skippbara annonser eller video discovery-annonser.
  • Facebook & Instagram: Dessa sociala medieplattformar erbjuder effektiva möjligheter för videoannonsering, med många format som Stories, In-Feed, och mer. Vi anpassar ditt innehåll för att maximera engagemang och räckvidd i dessa dynamiska miljöer.
  • Premiumkanaler: Utöver dessa plattformar, sprider vi dina videoannonser över ett brett nätverk av premiumwebbplatser och applikationer för att säkerställa maximal exponering och engagemang.

Varför Videoannonsering?

  • Stärk varumärkeskännedom: Videoannonser är otroligt effektiva för att bygga och förstärka varumärkesmedvetenhet, tack vare deras visuella och känslomässiga dragkraft.
  • Öka engagemang: Videor har visat sig ha högre engagemangsnivåer jämfört med stillbilder eller text, vilket ger en större chans att ditt budskap kommer fram.
  • Högre konverteringsgrad: Videoinnehåll kan öka konverteringsgrad genom att effektivt kommunicera era budskap och uppmuntra till handling.
  • Mätbara resultat: Precis som andra digitala annonseringsmetoder, är videoannonsering helt mätbar, vilket ger dig värdefulla insikter om tittarbeteende och kampanjprestanda.

Kontakta oss för hjälp med videoannonsering

Kontakta oss idag för att boka ett första möte och berätta mer om ert företag & era behov så tar vi fram ett skräddarsytt förslag. Du når oss enklast på 0704 55 14 48 eller via mail på get@affiliated.se

Kontakta oss för offert

Ring oss på 0704 55 14 48 eller maila get@affiliated.se.

Utvalda referenser

Kontakta oss vid frågor eller för att begära offert

Har du en fråga kring våra tjänster, hur vi arbetar eller vill du ha en offert på ett samarbete? Du når oss enkelt genom att maila till get@affiliated.se, ring oss på +46 704 55 14 48 eller fylla i kontaktformulär nedan så hör vi av oss för att boka in en digitalt möte.

15 + 11 =