Öka kännedom & repetera ert meddelande

Displayannonsering 

Stärk ert varumärke genom displayannonser i förtroendeingivande kontexter & hos premiumpublicister

Smart & mätbar displayannonsering

Från strategi till mätbara kampanjer

Välkommen till vår expertis inom displayannonsering, där vi specialiserar oss på att förbättra din varumärkes synlighet och engagemang genom Google Display & Video 360, utvalda Demand Side Platforms (DSP) och Google Display Network (GDN). Vår tjänst är utformad för att hjälpa ditt företag att nå ut till rätt publik vid rätt tidpunkt, med de mest effektiva och kreativa annonsformaten.

Kontakta oss idag för att få ett skräddarsytt affärsupplägg som är anpassat efter era behov. Ring oss på 0704 55 14 48 eller maila get@affiliated.se.

Google Display & Video 360

Google Display & Video 360 är en integrerad plattform som erbjuder omfattande lösningar för att köpa, hantera och optimera displaykampanjer på tvärs av olika kanaler och enheter. Med avancerade riktningsoptioner, inklusive intressen, demografi och användarbeteende, ger vi dig möjlighet att nå din målgrupp med precision. Vår expertis inom Google Display & Video 360 säkerställer att dina annonser visas på premiumwebbplatser, vilket ökar varumärkesmedvetenheten och optimerar konverteringsrater.

DSP med AI-optimering

Genom att använda vår utvalda DSP kan vi erbjuda avancerade annonseringslösningar med integrerad AI-optimering. Vårt team använder sig av DSP:er för att få tillgång till en bredare inventering av annonsplatser, vilket möjliggör mer specifik målgruppsriktning och realtidsbudgivning. Detta innebär att vi kan optimera dina kampanjer i realtid baserat på prestanda, för att säkerställa att dina reklambudgetar används på det mest kostnadseffektiva sättet.

Google Display Network (GDN)

Google Display Network erbjuder tillgång till miljontals webbplatser över hela internet, vilket gör det möjligt för ditt företag att synas på ett brett utbud av platser där din målgrupp redan finns. Från små nischwebbplatser till stora nyhetsplattformar, kan vi anpassa dina kampanjer för att engagera potentiella kunder med visuellt tilltalande annonser som främjar varumärkeskännedom och drivkraft till handling.

Varför Displayannonsering?

Displayannonsering är en kraftfull komponent i den digitala marknadsföringsmixen, som erbjuder unika fördelar:

  • Ökad varumärkeskännedom: Genom att visa upp ditt varumärke på olika webbplatser över hela internet, ökar du varumärkeskännedom och får fler att känna till ditt företag.
  • Målgruppsinriktad annonsering: Med avancerade riktningstekniker kan vi säkerställa att dina annonser visas för de mest relevanta användarna, vilket ökar chansen för engagemang och konverteringar.
  • Välj format: Displayannonsering erbjuder en rad olika format, inklusive video, bild och interaktiva annonser, vilket gör det möjligt att kreativt engagera din målgrupp.
  • Mätbarhet: Varje aspekt av din displaykampanj är mätbar, från antalet visningar till klick och konverteringar, vilket ger värdefulla insikter som kan användas för att förbättra framtida kampanjer.

Kontakta oss för hjälp med displayannonsering

Kontakta oss idag för att boka ett första möte och berätta mer om ert företag & era behov så tar vi fram ett skräddarsytt förslag. Du når oss enklast på 0704 55 14 48 eller via mail på get@affiliated.se

Kontakta oss för offert

Ring oss på 0704 55 14 48 eller maila get@affiliated.se.

Utvalda referenser

Kontakta oss vid frågor eller för att begära offert

Har du en fråga kring våra tjänster, hur vi arbetar eller vill du ha en offert på ett samarbete? Du når oss enkelt genom att maila till get@affiliated.se, ring oss på +46 704 55 14 48 eller fylla i kontaktformulär nedan så hör vi av oss för att boka in en digitalt möte.

4 + 3 =