Öka kännedom & repetera ert meddelande

Native-annonsering 

Stärk ert varumärke genom native-annonseri i förtroendeingivande kontexter & hos premiumpublicister

Smart & mätbar native-annonsering

Från strategi till mätbara kampanjer

I den ständigt föränderliga digitala marknadsföringsvärlden söker varumärken kontinuerligt efter nya sätt att engagera sig med sin målgrupp på ett meningsfullt sätt. Native-annonsering, med sin förmåga att smidigt integrera med användarens upplevelse, framstår som en kraftfull strategi. I detta inlägg utforskar vi vad native-annonsering innebär, dess unika fördelar och hur native-annonser och sponsrade artiklar kan användas för att bygga djupare relationer med din målgrupp.

Kontakta oss idag för att få ett skräddarsytt affärsupplägg som är anpassat efter era behov. Ring oss på 0704 55 14 48 eller maila get@affiliated.se.

Vad är Native-annonsering?

Native-annonsering refererar till en typ av online-annonsering som är utformad för att passa sömlöst in i det redaktionella flödet på en webbplats eller sociala medieplattform. Till skillnad från traditionella bannerannonser eller pop-ups, efterliknar native-annonser innehållet som omger dem, både i form och funktion, vilket gör dem mindre påträngande och mer engagerande för användaren.

Fördelar med Native-annonsering

  • Bra användarupplevelse: Genom att anpassa sig till plattformens utseende och känsla, stör inte native-annonser användarens navigering, vilket leder till en mer positiv upplevelse.
  • Högre engagemang: Native-annonser tenderar att generera högre engagemang jämfört med traditionella annonser eftersom de erbjuder relevant och intressant innehåll som talar direkt till målgruppen.
  • Bygger förtroende: Genom att tillhandahålla värdefullt innehåll snarare än direkt försäljningsbudskap, hjälper native-annonser till att bygga förtroende och auktoritet kring ditt varumärke.
  • Målgruppsriktning: Med avancerade styrning kan native-annonser skräddarsys för att nå specifika segment av din målgrupp baserat på demografi eller kontext, vilket ökar relevansen och effektiviteten i din annonsering.

Native-annonser vs. Sponsrade Artiklar

Native-annonsering kan ta många former, inklusive sponsrade inlägg på sociala medier, rekommenderat innehåll på nyhetssidor, och sponsrade artiklar. Sponsrade artiklar, som är en typ av native-annonsering, är redaktionella innehåll stycken som ett varumärke har betalat för att få inkluderade på en publikationssida. Skillnaden ligger i detaljerna:

  • Native-annonser tenderar att vara kortare och mer till punkten, ofta med en direkt uppmaning till handling eller länkad vidare till en sponsrad artikel.
  • Sponsrade artiklar är längre redaktionella innehåll som syftar till att informera, utbilda eller underhålla läsaren, med varumärket diskret integrerat i berättelsen.

Båda strategierna har sina egna fördelar och kan vara effektiva beroende på dina mål och din målgrupp.

Implementera Native-annonsering i din strategi

För att lyckas med native-annonsering, börja med att definiera dina mål och förstå din målgrupp. Skapa innehåll som är relevant, värdefullt och intressant för dina tittare. Testa olika format och plattformar för att se vad som resonerar bäst och var beredd på att anpassa din strategi baserat på data och prestanda.

Oavsett om du väljer native-annonser, sponsrade artiklar eller en kombination av båda, är nyckeln till framgång att hålla innehållet äkta, engagerande & värdeskapande. Genom att göra det kan du skapa meningsfulla interaktioner med din målgrupp som inte bara ökar varumärkeskännedom utan också bygger långsiktiga relationer baserat på förtroende och delning av värde.

Kontakta oss för hjälp med native-annonsering

Kontakta oss idag för att boka ett första möte och berätta mer om ert företag & era behov så tar vi fram ett skräddarsytt förslag. Du når oss enklast på 0704 55 14 48 eller via mail på get@affiliated.se

Kontakta oss för offert

Ring oss på 0704 55 14 48 eller maila get@affiliated.se.

Utvalda referenser

Kontakta oss vid frågor eller för att begära offert

Har du en fråga kring våra tjänster, hur vi arbetar eller vill du ha en offert på ett samarbete? Du når oss enkelt genom att maila till get@affiliated.se, ring oss på +46 704 55 14 48 eller fylla i kontaktformulär nedan så hör vi av oss för att boka in en digitalt möte.

10 + 2 =