PRESS: Ny byrå inom AI- & Datadriven annonsering

av | feb 23, 2024 | Blogg

I takt med att det digitala landskapet ständigt utvecklas, introducerar VIA Media en banbrytande tjänst utformad för att stödja ambitiösa företag i att maximera resultatet från sina digitala annonseringsinsatser. Denna nya tjänst kombinerar mätbar annonsering med avancerad AI-teknik för att erbjuda en oöverträffad optimering och effektivitet i annonseringskampanjer.

Som en ledande expert inom digital marknadsföring tar VIA Media ytterligare ett steg för att adressera de utmaningar som företag möter i sina digitala strategier. Med hjälp av denna tjänst ges företag djupgående insikter i prestandan för sina annonseringskampanjer, vilket ger dem de verktyg som krävs för att fatta datadrivna beslut och därigenom öka sin avkastning på investeringar.

“Vi är entusiastiska över att lansera denna tjänst under VIA Media-varumärket. Vårt mål är att ge företag möjligheten att inte bara förstå vart deras pengar tar vägen, utan också hur de kan optimera sina investeringar och strategier med stöd av AI,” säger Oliwer Brewitz, grundare av VIA Media. “I dagens digitala ekonomi räcker det inte att bara annonsera. Företagen måste kunna mäta, analysera och optimera sina kampanjer på ett konkurrenskraftigt och innovativt sätt för att uppnå framgång.”

VIA Media använder sig av avancerade algoritmer och maskininlärning för att kontinuerligt analysera och justera annonseringskampanjer baserat på realtidsdata, vilket säkerställer att varje annonskrona används på det mest effektiva sättet för att uppnå högsta möjliga ROI.

VIA Media erbjuder även omfattande rapportering och insikter, vilket ger företag en tydlig överblick av deras annonseringsprestanda och områden för förbättringar. Genom denna ökade transparens och kontroll kan företag skräddarsy sina strategier för att bättre nå sina affärsmål och uppfylla sina kunders behov.

Om VIA Media VIA Media är en specialistbyrå inom AI- och datadriven annonsering på sökmotorer och sociala medier. För mer information, besök Viamedia.se.

Oliwer Brewitz
Kundansvarig & Projektledare

Vill du få hjälp med SEO & mätning av arbetet?

Kontakta mig idag för att boka in ett första möte så berättar jag mer om hur vi kan hjälpa just ditt företag med mätbar SEO.

Maila mig på oliwer@affiliated.se eller ring på +46 704 55 14 48